Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia1980

Algierczyk w Polsce (prosba o pomoc)

Polecane posty

Gość karolcia1980

Więc poznałam swojego męża rok temu, przez internet a dokładniej po przez porlat społecznościowy Badoo, nie weszłam tam aby szukać wielkiej miłości (ale czasem jak się nie szuka to się właśnie znajduje) bardziej zależało mi na znalezieniu kogoś sympatycznego z którym mogłabym ćwiczyć znajomość języka francuskiego :-) jak wiadomo jak się używa to się szybciutko zapomina i tak poznałam mojego ukochanego, znajomość rozwijała się stopniowo na początku żadne z nas nie robiło sobie zbyt wielkiej nadzieji na jakiś finał w realu ze względu jak wiadomo odległość on w Algierii ja w Polsce, nie mniej przyjażń przertwała aby stopniowo przemienić się w miłość. Jak już wiedzieliśmy że chcemy dzielić wspólnie życie to zaczeły się schody że tak powiem administracyjne ale na szczęście nie dawno bo 09.11.2010 udało nam się zawrzeć związek małżeński w Tunezji :-) teraz czeka nas procedura spowadzenia go do polski dlatego właśnie zapisałam się na to forum licząć że może ktoś już przeszedł tą drogę i znajdę jakieś porady co gdzie i jak należy zrobić aby nie czekać na ten dzień w nieskaczoność. To tak w duzym telegraficznym skrócie wygląda moje love story. Łatwiej będzie mi odpowiadać jęsli macie jakieś pytania , jak wspominałam nie bardzo umiem pisać sama o sobie :-)

Gość ich bin, schisty Aryjczyk
na początek, piardnij.

Gość karolcia1980
dzieki za rade :)

Gość 235235252
Wstydź się! :o

Gość karolcia1980
dlaczego?

Gość karolcia1980
aa:) polaczki zazdroszcz, ze polki wola orientalna urode, a nie wiejska.

jest czego zazdrościć, tego żeś się skundliła....

Gość proekozielona
wlasnie, dziewczyno, tutaj przyszlas pytac, do miejsca ksonofobów i innych poentcjalnych pacjentów psychiatryka??? wejdz na inne forum najlepiej, chyba ze lubic byc obrazana i oceniana przez malolatów, gimnazjalistki, mizoginów i cale te gówno

Gość karolcia1980
lubie lykac orientalne nasienie

Gość karolcia1980
ooo ale sie przejmuje kundle ;)

Gość Heeerrmitka
Polki na Zachodzie maja wiadomo jaka opinie. :o

Gość Malwinka z Miśni
żenua, znaleźć sobie brudnawą małpiatkę na męża :O mam nadzieję, że nie uda ci się sprowadzić do PL tego kundla algierskiego :O

Gość karolcia1980
sami faceci tu pisza :( to forum dla kobiet. idzcie stad.

80-ty rocznik , trzydziecha na karku, nieważne, czy biały, czarny, aby miał kutasa i rozporek, co za pasztet, że sobie białego , ślicznego chłopca nie znalazł.....

Gość Malwinka z Miśni
KRETYNKO, jestem laską i wstyd mi za ciebie i twoja cipę :O potem kręcą się te brudasy marokańce i algierce. pojedź do Berlina, Paryża i zobacz, co arabskie śmieci zrobiły z tymi miastami. jesteś wstrętna i mam nadzieje, że twój brudas dostanie w PL odpowiednie powitanie.

tylko czarnucha, co Polskę potraktuje jako etap do Norwegii a tam wiadomo.....co sie stanie z murzynkiem Bambo.

Gość offerma!
A to czarnuch jest? :O

Gość proekozielona
ale pierdolisz ty debilu powyzej, ze jak 30 to juz obojetne, ktory facet? pewnie mieszkasz w dziurze zabitej dechami i masz stad takie stereotypy na temat kobiet i ja jestem 80 rocznik, wypraszam sobie

Gość Malwinka z Miśni
NO I ty powyżej nie skundliłaś się z brudasem z byłej francuskiej kolonii niewolników i śmieci, a autorka i owszem. widzisz różnicę?

przecież wiadomo od dawna, że te czarnuchy nim dostaną paszport i obywatelstwo polskie, to tak zakochane, jak cholera przejaśnisztsza, a potem strefa szengen i wolna droga na zachód, a głupia Polka z kundlem siedzi w Polsce i płacze.

Gość karolcia1980
nie wierze, ze dziewczyna pisze takie rzeczy. faceci maja kompleksy! moj ma ciemna seksowna karnacje i wyglada super. kazda mi go zazdrosci! i dobrze, ze ich tyle jest i bedzie wiecej. przynajmniej to faceci 100% a nie jakies wiesniaki!

Gość Malwinka z Miśni
to uwierz :O ja jakoś znalazłam cudownego faceta, co prawda też z zagranicy (Norweg), ale białej rasy, błękitne oczy, wykształcony od pokoleń. a twój czarnuch co robił w Algierii? bo tu będzie brudas na zasiłku z mojej kieszeni :O

Gość proekozielona
nie bede oceniala wyborów innych kobiet, ja owszem nie wyobrrazam sobie zwiazku z mułzumaninem, a wiem tez ze zwlaszcza z tunezji, algieri i inne wrecz marza zeby ozenic soe z polka, widac to zwlaszcza na stronach www, tam maja poletko do lowów jestem tez fanka niestety niezyjacej juz Oriany Fallaci, kto zna wie o kim i o czym mowie

budował domy z krowiego gówna, jak to w Afryce.

Gość karolcia1980
moge wam nawet wyslac zdjcecia, ale widze, ze wszedzie sa chamy :( Norweg pffff. ostatnio taki jednen Norweg powystrzelal dzieciakow. pewnie zimny bez charakteru na kase polecialas. ja mam prawdziwa milosc.

Gość Malwinka z Miśni
nie odpowiedziałaś, co ten twój śmieciarz robił w Algierii? i z czego będzie żył tu?