Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia1980

Algierczyk w Polsce (prosba o pomoc)

Polecane posty

Gość ich bin, schisty Aryjczyk
powystrzelał kundli i lewaków, niestety.

Gość karolcia1980
cel to Francja. tam zyje juz prawie 2 mln. Algierczykow. ogolnie Muzulmanow jest tam juz prawie 10 mln, wiec latwiej sie tam bedzie zaaklimatyzowac mu. w Polsce troche posiedzimy, dopoki papiery bedzie trzeba zalatwic.

Gość Malwinka z Miśni
pobratymcy twojego śmiecia wyniszczyli Francję niemal do cna. strach wjechać do Paryża, wszędzie czarniawi złodzieje, dealerzy, o obrzeżach miasta nie wspomnę :O powinno się ich spacyfikować i odesłać na bambus do domu, a takie desperatki-latawice jak ty- przymusowo sterylizować.

jeśli Francja, to się spiesz, bo niedługo Francja zamknie się, a tak swoją drogą to najgłupszy pomysł, bo we Francji, będziesz gorzej traktowana niz Cyganie.

Gość bardzo zawiedzony Polak
moze dla ciebie jest tam zle, ale nie bedzie dla mnie. oni nigdy nie tkna kobiety braci w wierze. ciebie moga zaczepic, bo pewnie ubierasz sie jak latawica :) twoj norweg to by uciekl na ich widok.

Gość bardzo zawiedzony Polak
Garbata Biedronka mieszkasz tam? ja wiem, ze oni ich nie chca, dlatego musimy najpierw byc w PL. ciezko im tam teraz wjechac. moj mi tlumaczyl, ze boja sie Islamizacji, ktora juz i tak sie tam dokonala.

Gość proekozielona
Europa nie jest już Europą, ale Eurabią, która z powodu uległości wobec wroga, islamskiego nazizmu, kopie swój własny grób. Corriere della Sera | 2005-07-25 To jest wojna, obudźcie się! Czy nie widzicie, że tacy ludzie jak Osama ben Laden chcą nas zniszczyć? Że czują się uprawnieni do tego, żeby zabijać was i wasze dzieci, tylko dlatego że pijecie wino lub piwo, chodzicie do teatru lub kina, nosicie minispódniczki albo krótkie skarpetki, kochacie się kiedy chcecie, gdzie chcecie i z kim chcecie? Nawet to was nie obchodzi, idioci? Po latach milczenia słynna włoska pisarka Oriana Fallaci ogłosiła w "Corriere della Sera" pełną furii filipikę, w której atakuje islam i nawołuje do obrony zachodniej cywilizacji

jeden desperat w Finlandii zaprotestował, oczywiście, chory humanizm i lewackie poglądy wzięły górę i zrobili z chłopa chorego psychicznie. A przecież wiadomo, że chodzi o kasiorę. Norwegowie i Szwedzi płacą bardzo wysokie podatki, i moga sobie pozwolić na wysoki socjał , z tego korzystają nieroby imigrańci i w końcu facetowi puściły nerwy i sie stało. Po drugie, coraz większe problemy są z muzułmanami, wielożeństwo, obrzezanie dziewcząt, to sprawy nie doprzeskoczenia w Europie.

karolcia1980 nie przejmuj sie opiniami innych, którzy z zazdrości Cię krytykują. nie wiem jak Ci pomoc, abyś mogła szybciej być ze swoim ukochanym, ale rozumiem Cię . to że kochasz osobę która jest innego pochodzenia niż Ty wcale nie powinno Cie skreślać. ludzie! każdy ma prawo do miłości i nie każda polka musi być z polakiem. a to, że jej wybranek jest obcokrajowcem nie oznacza od razu że chce ją wykorzystać, aby czerpać z tego korzyść. uświadomcie sobie to, że obcokrajowcy mają tak samo uczucia jak wy i potrafią się zakochać bezinteresownie. jeśli nie macie nic mądrego do powiedzenia i nie potraficie jej doradzic to nie udzielajcie sie pod tym tematem. proste. Tobie karolcia1980 życzę szczęścia z mężczyzną, którego kochasz i szczerze trzyamam za was kciuki. :)

Gość gość84
"aausmiech.gif polaczki zazdroszcz, ze polki wola orientalna urode, a nie wiejska." Tiaaa... wy wolicie tę całą egzotykę to się za nią bierzcie, My wtedy bierzemy się za wschód: Ukrainki, Rosjanki i Białorusinki. I tu nie raz można wyjść lepiej. A co do tego algierczyka to: - czy potrafi żyć według Polskiej tradycji i obyczajów ? - czy przypadkiem nie jest aktywnym wyznawcą islamu ? A co do kwestii obywatelstwa: - czy potrafi nauczyć się języka Polskiego w mowie i piśmie? - czy będzie uznawał wyższość konstytucji Rzeczypospolitej nad innymi prawami (w tym swojego kraju?) Sama procedura wygląda wygląda mniej więcej tak, że ten twój misio będzie musiał udowodnić, że chce być Polakiem, a nie że zależy mu tylko na obywatelstwie kraju UE. Prawdopodobnie czeka Was rozmowa z urzędnikiem imigracyjnym i tyle. Oczywiście może też żyć na terenie UE bez Polskiego obywatelstwa, jako najbliższa rodzina obywatela kraju UE, lecz wtedy nie wiele praw (w tym do legalnej pracy) nie będzie mu przysługiwało.

Gość gość
Nie interesuje mnie z kim puszczają się polki. Towar o złej opinii jest brany by się pobawić przed kupnem dobrej jakości sprzętu. Polki wg mnie nie nadają się do związku a co najwyżej do bzykania od czasu do czasu i wiedzą to również mężczyźni z całego globu więc jak komuś chce się bzykać to od razu pyta czy laska jest z Polski:P