Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi.s.

kotka sika!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Gabi.s.

Mam kotkę 3 lata, wysterylizowana rok temu. przed sterylką obsikiwała mi łóżka, ubrania, firanki... po sterylce jest absolutny spokój do dziś.nasikała do torby podróżnej która lezała za drzwiami w sypialni i na oparcie kanapy. nie wiem kiedy to zrobiła, bo nie widziałam, zawsze łapałam ją na gorącym uczynku. szukam przyczy... moze to, ze 4 tyg temu sie przeprowadzilismy, mamy nowe meble, dywany itd. ciągle jakies borowanie ścian, przychodzą rózni obcy ludzie-elektrycy itd. pomózcie, bo horror z sikami na nowo to dramat.

Gość a co mi tam, mi tam, mi tam
mysle, ze to przez przeprowadzke. Koty nie lubia zmieniac miejsca zamieszkania. To pewnie dla niej stres albo kocia zlosliwosc ;) Nie wiem czy jest na to jakas rada. Moze z czasem jej przejdzie...?

Gość fgfggfgfgfgfg
ze stresu,badz wyrozumiała,jak to tak,ja tez bym sikała poglaskaj,przytul,okaz serce,a nie przylapujesz:(

Gość fgfggfgfgfgfg
tylko ludzie sa złosliwi,zwierzeta to mniejsi bracia,maja uczucia i serca jak my

Gość Gabi.s.
mam nadzieję,ze to minie, bo juz sie kiedys naprałam tych sików. boję sie po w lutym 2012 przybędzie nam dzidzius i to bedzie pewnie mega stres dla kici.

Gość Gabi.s.
no to co robić??? przejdzie jej?

Gość Gabi.s.
hmmm... kidys z nia podrózowałam i zawsze w obcym miekscu czuła się dobzre, ale tym razem nawet w piwerwsza noc po przyjezdzie (jechalismy 8 godz) kot miałczal całą noc, bardzo to pzreżyła. Parę dni była barzdo wyczulona na odgłosy za oknem za dzrwiami... nawet uciekała. teraz juz po prawie miesiącu, jest całkiem odprężona ale to sikanie... no nic trzeba to pzreczekac, a znacie moze te feromony we wtyczce do gniazdka? czy one są skuteczne?