Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melly2323

eks mojego chłopaka

Polecane posty

Gość LittleMe
Ale wtedy nie byłby z Tobą, tylko szukałby podobnej do niej.

Gość Złota_Lilia90
Ja Ciebie w pełni rozumiem. :)

Gość melly2323
http://images.askmen.com/galleries/celeb-profiles-actress/eva-green/pictures/eva-green-picture-1.jpg jesli tak bardzo Cie interesuje, czy czuje sie brzydsza, no to prosze. jego była wygląda dokadnie tak jak na tej fotce, z tym, ze bez zrobionych włosów, no i od szyji w góre. serio nie ma szału, chodzi o typ urody. a do tego, czy by szukał.. no to widzisz, łączy sie wszystko w jedną całość, bo my jestesmy ze sobą przez ogromny przypadek i zanim był ze mną to podrywał 9 dziewczyn i z żadną mu nie wyszło :/ sam mi mówi o tamtym okresie, ze był w ,,desperacji" :///

Gość szkarłat północy
ja bym tego nie zniosła. no sory, mogą mu się różne babki podobać, ale w tym przypadku to obsesja jakaś:O może go "odstaw", to przestanie myśleć o byłej a skoncentruje się na odzyskaniu Ciebie.

Gość szkarłat północy
a z tymi bohaterkami o wyglądzie byłej to taki żart? :O

Gość LittleMe
Więc jeśli jesteś tylko pocieszycielką to go zostaw, proste. Ile macie lat?

Gość melly2323
nie, z bohaterkami mówił serio. czta te książki jak porypany, ja byłam dumna z niego, a tu takie cos... plus chce napisac włąsną, o lasce podobnej do swojej byłej :PP no dziwne. a mamy po 23 lata oboje.

Gość melly2323
nie, z bohaterkami mówił serio. czta te książki jak porypany, ja byłam dumna z niego, a tu takie cos... plus chce napisac włąsną, o lasce podobnej do swojej byłej :PP no dziwne. a mamy po 23 lata oboje.

Gość LittleMe
To daj sobie z nim spokój, młoda jesteś ;)

Gość melly2323
no tak zamierzam. dopiero dzisiaj zaczełam sie nad tym zastanawiam i zauażyąm jak bardzo byłam naiwna. nie wiem co mu powiem na odchodne jeszcze :P

Gość melly2323
chociaz nie ukrywam, ze czuje sie zroaniona przez niego. to nie bedzie takie łatwe sie ogarnąc. no ale lepiej chyba być samą w taki wypadku :/

Gość LittleMe
Ze znajdziesz sobie faceta podobnego do jakiegoś aktora, bo on żadnego nie przypomina ;)

Gość melly2323
hahahah :D dobre! nie no taka wredna nie jestem, powiem, ze tak chce bo juz nic nie czuje. rzeczywiście mi sie bliskości z nim odechciało :P nie musi wiedziec o co chodzi. nie zasłużył ;> ;))

Gość LittleMe
To olej go, tylu fajnych facetów do wyrwania ;)

Gość melly2323
no był w desperacji, laski go olewały... nagle zjawiłam sie ja i to w zasadzie ja go pocałowałam pierwsza i stało sie. nie powiem, lubił mój charakter, podobał mu sie wygląd... tylko wkurza mnie ta ego obsesja, nie moge z nim byc bo to mnie wykończy. niech szuka kogos w swoim typie, bedzie wszczesliwszy i ja tez.

Dokładnie, na bank znajdziesz kogoś komu się będziesz podobała. Chociaż moja subiektywna ocena jest taka, że Twój facet ma dość...erm...dziwny gust (patrząc na zapodane zdjęcie)

Gość melly2323
no co zrobić. takie kobiety mu sie podobają najbardziej. choćbym była 1000 razy ładniejsza i tak bede czuła sie gorzej.

Wiesz, też kiedyś miałam kompleks na punkcie byłej mojego faceta bo była ode mnie wyższa, ale Twój przegina.

Gość melly2323
ja bym sie w zyciu do niej nie porównywała, gdyby nie to, ze jego ciągle taki typ trzyma.. na początku związku w ogóle zwisało mi jak jego eks wyglądała, później jak zobaczyłam jej zdjecia pomyslałam sobie ,,taka sobie" i nawet sie cieszyłam, ze lepiej wyglądam. a teraz... dowiedziałam sie wiecej o facecie i mi troche klapki z oczu spadły. eeh. bedzie cięzko, ale nawet mam ochote byc singlem i poczekac na tego własciwego...

I dobrze, daj sobie spokój, ileś lat męczyć się ze świadomością, że osoba jakby nie patrzeć nieciekawa bardziej mu się podoba tylko by Cię zdołowało.