Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gggreq132_

Dziewczyna - prosze o porade!

Polecane posty

Gość Gggreq132_

No wiec tak, jestem w takiej oto sytuacji; Bylem na randce z 1na dziewczyna. Mi sie bardzo podobalo ona napisala, ze tez jej sie podobalo. Napisalem jej czy nie chcialaby sie spotkac w tym tygodniu, odpisala, ze musi sprawdzic czy bedzie miala wolny czas. Troche mnie to dziwi, bo jesli jej sie podobalo, to czy naprawde musi sprawdzac czy ma ciut wolnego czasu zeby sie ze mna umowic? Druga sprawa to smsy..piszemy duzo, od spotkania to codziennie, glownie o duperelach. Moje pytanie brzmi; o czym moge z nia posmsowac? cos co zainteresowaloby ja i dalo troche do myslenia? (a zarazem nie chce jakos nachalnie pytac sie o chlopakow, zeby jej nie speszyc) prosze o pomoc

Gość Gggreq132_
anyone?

Gość Gggreq132_
takie pisanie jest zle?

Gość Gggreq132_
to lepiej nie pisac? mam jej poprsotu napisac kiedy ma czas i to wszystko?

Gość Gggreq132_
z jaka inicjatywa?

Tekst o tym czy będzie miała czas mógł paść z 2 przyczyn: 1. dziewczyna jest faktycznie zabiegana 2. sama nie wie czy chce wejść w tę znajomość - może uważa, że jesteś miły, ale nie pociągający np. I nie pytaj o jej eks na Boga!

Gość Gggreq132_
tak samo mowila przed 1 razem

Skoro scenariusz powtarza się, to nie wiem dlaczego piszesz w pierwszym poście, że TO Cię dziwi. Ale młodość ma swoje prawa :) Co ma wisieć, nie utonie - pamiętaj :)