Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskie babsko.

co dzisiaj jecie na kolację?

Polecane posty

Gość ciekawskie babsko.

j.w. i co dzisiaj już jedliście? (pytam o wszystko, czyli np. kostka czekolady się też liczy

Gość kłaku ze swetera 25
Grysik z sokiem... (kasza manna na mleku plus sok wiśniowy)

Gość wiedzma 28 199191
od rana: fasolka po bretonsku ( pycha) z dwom kromkami chleba tostowego;/

Gość ciekawskie babsko.
a co jadłeś już dzisiaj?

Gość takczykurwanie?
4 mini hot-dogi (bułka, parówka, ser, keczup) 5 odsmazonych na masełku pierogów z grzybami

Gość ja jemmmmmm
grill sie rozpala, jakies zeberka itd do tego wino rose i widok na osniezone Alpy

Gość chuda kobitka smakoszkaa
kanapki z masłem, świeżym wedzonym boczusiem i szczypiorkiem (plus dużo soli i pieprzu) plus herbata rano jadłam owsiankę później spaghetti bolognese p ół miseczki żurku z jednym jajkiem kilka kostek czekolady dwie kawy z mlekiem

Gość rzuc te robote
ja od rana zjdałam i wypiłam: śniadanie - 4 ciasteczka owsiane popite szklanką napoju owsianego o smaku pomarańczy i mango. obiad - 6 wafli ryżowych z tuńczykiem (w sumie tuńczyka były 2 puszki, w oleju słonecznikowym) zastanawiam się czy nie zrobić sobie jajecznicy.

Gość rzuc te robote
teraz popijam sobie białą herbatkę

rzut te robote - odchudzasz sie czy co?

Gość fgdfgdfg
makaron z sosem, dwa lody, leczo z ryżem, wypiłam 3 szklanki wody, 1 kawę i jedną herbatę

tylko ja tyle jem?? przecież jestem szczupła dlaczego wy tak mało jecie? nie lubicie?

Gość rzuc te robote
nie. to znaczy mam nadwage i chcialabym schudnac (co widac po tych ciastkach owsianych :O). ale jakos tak nie mam ochoty na jedzenie po prostu.

żurek z kiełbasą krokiety z pieczarkami naleśniki nektarynki coca-cola kawa z mlekiem i cukrem ciastka francuskie mam ochote na bulke z tunczykiem, ale nie wiem.....

Gość rzuc te robote
marnie sie czuje ostatnio, jakby oslabiona. nie wiem. moze dlatego.

Gość ja jemmmmmm
jedzenie to moje hobby, uwielbiam dobrze i czesto jesc waze 45kg wiec moge

już myślałam, że tylko ja jem jak świnka :D

Gość plasujesz sie w sreedniej
mi sie nie chce wszystkiego wypisywac, ale dzis sie zmiescilam w 1700 kalorii, wlasnie zjadlam kolacje. limit nienajgorszy. nie odchudzam się.

Gość plasujesz sie w sreedniej
kolacje opisze: serek wiejski, 2 pomidory malinowe mm, 4 ogorki kwaszone male:) ostatnio pochlaniam ogromne ilosci warzyw.. no ale sezon to korzystam

Gość skruszona kafeterjanka
ja dzis zjadlam duzo... na sniadanie jajecznica z 3 jaj, 2 kromki chleba 5 wafelkow smietankowych (moja zmora i slabosc...) na obiad troche rosolu, ale poprawilam to 2 krokietami, 2 ziemniakami i odrobina surowki potem masakra, bo kawalek sernika, kawalek ciasta snikers, 3 rafaello a na kolacje beda tosty z serem i pewnie 2 piwka bo jutro mam wolne;)

Gość skruszona kafeterjanka
wyszlo ze chyba zjadlam najwiecej :(:(:((: 😭

Gość ja nic już nie zjem
Na śniadanie 50 g wędzonego łososia norweskiego, bułka ciabatta z serkiem śmietankowym do smarowania, pół długiego zielonego ogórka, garść świeżej natki, kilkanaście kaparów. Na drugie śniadanie dwie kromki chleba żytniego z masłem i pomidor malinowy. Na obiad (ok. 17) makaron pełnoziarnisty z zielonym pesto, pomidorami koktajlowymi, pomidorami suszonymi i mozzarellą. W międzyczasie miska malin, dwie kawy, półtora litra wody mineralnej. Teraz już nic chyba nie zjem, bo nie jestem głodna.

jajecznica herbata owocowa rosół kawa z mlekiem bez cukru brzoskwinia ziemniaki, schab w sosie i ogórki pomidor chipsy piwo terazn może zjem kotleta lub chleb w jajku

Sniadanie: jogurt truskawkowy z musli(nie lubię jesc sniadań) Obiad: ziemniaczki, kotlet z piersi i brokuły Kolacja: 1 kiełbaska +2 kanapki W międzyczasie lód wodny ale on ma chyba niewiele kalorii:D

Gość frauu
Śniadanie - dwie kromki chleba z szynką Obiad: kluski z sosem, kapusta z pomidorem, skrzydełko gotowane Podwieczorek: lody, ciasto Kolacja: kiełbasa z patelni Za chwilę jeszcze wciągnę kawałek lasagne :D