Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedyś wszystko ....

Mój post o zmianie samej siebie:)

Polecane posty

WITAJCIE :* Zakładam swój topik o czymś co jest dla mnie ważne . Zapraszam Was do dyskusji , do wymiany zdań oczywiście ,ale chcę zaznaczyć , że jest to głównie dla mnie. Chcę mieć wszystko poukładane, jasne i zapisane. Otóż chodzi o temat ,który jest tu dość powszechny. O zmianę diety O zmianę swojego wyglądu O zmianę wagi i wymiarów O zmianę dnia O zmianę myślenia O zmianę garderoby O zmianę odbicia w lustrze O zmianę spojrzenia mojej osoby przez samą siebie Teraz napiszę jakie mam plany i postanowienia : *Dieta , od dietetyczki , fajna i przyjemna .5 razy w ciągu dnia , picie 2 l wody dziennie :) *Bieganie , rano pół h dziennie przy dobrej muzyce . Ta część ma nie tylko być w celu zgubienia wagi , ale też poprawienia myślenia , kondycji i lepszego spojrzenia na świat *Vibroaction kiedyś tego używałam i dawało świetne efekty mam zamiar wrócić do owego pasa:P * Masaż bańkami chińskimi , no cudo !! w ujędrnianiu i w pozbywaniu się cellulitu * Rowerek stacjonarny każdego dnia 45 min Zobaczymy jak się to wszystko potoczy ;)

Gość gvhgfhfh
powodzenia!

plus codzienna masturbacja wibratorem 45 minut, w weekendy 60 minut

Gość takie tam duperele
Super plan, a wibrator mnie rozwalił :D

jasneee :\