Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca................

Pytanie do Panów - co ważniejsze uroda czy charakter ???

Polecane posty

No dobrze, pa 🖐️ I poprosze o ocene mojej wiarygodnosci w skali 0-100 (rosnaca).

Czesc SOZ. Ja wytrwalem ... by oddac sie zasadzie ... iz Panie / Panny przodem 🖐️ A hwh pewnie i tak juz spi ;)

O matko, nie wierze!!! To jakis bardzo udany podszyw!!! ;) No to o ktorej teraz wstajesz?

A bo ja wstaje o 12, zatem nie moge za wczesnie sie polozyc, by za dlugo nie spac ;) A tak jak pojde spac ... no ... w sumie to nie wiem jak dlugo bedziesz ... ok ... powiedzmy, ze jak pojde spac o 6-7 ... to wystarczy. W sumie to sobie nastawie na 13 budzenie, zatem o mnie sie nie martw, ja moge do 6-7 ;) Teraz sie pewnie wystraszylas? ;) A Twoje powody?

Nie wierze, i Ty caly czas - od 22:15 - wstrzymujesz?! Rekord ... jak nic!! ;) Qrcze ... to moze ja sie na cos przydam i jak podpowiem, zebys z siebie koldre zrzucila ... to moze nie bedzie tak goraco? ;) A udzielasz sie jeszcze w innym temacie / gdzies indziej?

yyy ... "Odrzuciłam kołdrę! Oddałam mocz Ufffff" - no wiesz co ... tak na lozko?!?! :D

No ja wlasnie cos nie, ale lazienke mam blisko, pewnie dlatego, bo gdybym mial daleko ... to nigdy nie wiadomo. Rozumiem, ze bluza dlatego ... iz bylo zimno? ;)

No wlasnie, Spiderman moglby sie wkrasc, wziac Cie w swe ramiona ... delikatnie do siebie przycisnac ... ... a nastepnie wyparowac przez balkon (razem z Toba), puszczajac swoja pajeczyne ... a Tobie rozrywke w stylu ... skoku na bungee. Dobrze, ze sie zabezpieczasz :) A balkon otwarty ... pewnie dlatego, ze bylo za cieplo? ;)

Oj tam, mnie mozesz wprost ... proponowac masaz ;) Biurko ... siedze, krece sie ... ... to pewnie jeszcze notebook Cie grzeje!!! Co jeszcze Cie grzeje? ;)

Ooooo jakby faktycznie miał mnie porwać spiderman to balkon cały czas byłby otwarty :) ale niestety :( Tak, było za ciepło :D Co za człowiek :P

Hah:P zwykły laptop :) oj grzeje, grzeje. Procesor jeszcze jak zacznie pracować to hu hu... Raz już go spaliłam w łóżku na pościeli - taka spryciara ze mnie :P