Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam kobiet

prezent na 3 rocznice slubu..... zona sie obrazila.

Polecane posty

Gość nie kumam kobiet

kupilem jej zajebiste zelzako za 800 pln a ta jebneła focha.

Gość katalonka ble ble
Ja kiedys dostałam wypasiony mikser. Też strzeliłam focha. Zgadnij dlaczego?

Gość nie kumam kobiet
no nie kumam ocb co zlego w mixerze, zepsul sie czy jak ?

Gość i dobrze zrobiła
trza było kupic za taką kase biżuterie,markowe perfumy,odjazdową bielizne a nie żelazko teraz sam se prasuj

Gość katalonka ble ble
Prezent miał być dla żony, tak? Trzeba było kupic cokolwiek: apaszkę, kolczyki, wisiorek za 15 zł na bazarze, ale nie sprzęt domowy. Cos dla NIEJ. A nie dla prasowaczki, kucharki czy sprzątaczki.

Gość nie kumam kobiet
omgggg ja bym sie ucieszyl jak bym dostał komplet opon zimowych.

Gość katalonka ble ble
Bo chłopy inaczej myślą:)) W końcu są z Marsa, a my z Wenus. Czy odwrotnie...:))

Gość Zona zauwazyla, ze masz ja za
kure domowa.

Gość nie kumam kobiet
na urodziny kupiłem jej proszek do prania i dołożyłem swoje gacie z draską - żeby wyprała

Gość panna migrena
bazienka znowu się angażuje :classic_cool:

Gość katalonka ble ble
prowo czy nie, ale może paru facetów to przeczyta i nie będą w przyszłości błędów popełniać:))

Gość katalonka ble ble
A co ona tobie kupiła?

witam w klubie :D jak kupilem mojej ex depilator na urodziny nie gadala ze mna 2 tygodnie

Gość nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haha. Jak już chciałeś kupić coś do domu, to trzeba było kupić coś ładnego (np. jeśli wiesz, że lubi wyroby jakiejś firmy dizjnerskiej typu Alessi czy tym podobne), albo romantycznego (np. taca, na której podawałbyś jej śniadanie do łóżka), a niekoniecznie coś tak do bólu praktycznego jak żelazko. Ja bym "jebła" tym żelazkiem, a mój foch byłby wielki, zwłaszcza jeśli byłby to prezent na rocznicę :D

Gość nieródka
ale pojechałeś:( ten prezent jest symbolem jej uciśnienia i przypomina jej, gdzie jest jej miejsce

Gość nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też piorę, prasuję, sprzątam i czasami gotuję, ale to nie znaczy że jestem praczką, sprzątaczką czy kucharką, której całe życie to mały i duży sprzęt agd. Jakoś wolę gdy mój mąż dostrzega we mnie kobietę, człowieka, który ma też swoje pasje i zainteresowania i jak z okazji urodzin czy rocznicy zaprosi mnie na kolację, balet, który kocham, albo podaruje coś co sprawi mi przyjemność (kosmetyk, książkę, płytę). A nowe żelazko kupujemy razem, a jedyna okazja do takiego zakupu to zepsucie się starego żelazka.

Gość mmm makarony
kupiles to prasuj nim a nie ona ma prasowac tylko chuj z ciebie

jakieś durne te... to pokaż mi zatem faceta ,który kupuje swojej kochance( o których znajdowaniu sama wspomniałaś :) ) żelazko z JAKIEGOKOLWIEK powodu :D

bazienka co ci nie pasi w depilatorze ? przeciez to bardzo osobisty prezent ..... po 2 latach w szafie zaczela uzywac ale wyzwalaczem do uzywania byla kolezanka ktora powiedziala za to zayebisty drogi sprzet , i nawet mniej boli .... tja ale mnie sie wpierw dostalo ....

Gość bazinka masz
kompleksy chyba jakieś, ja dostałam fajny depilator za parę stówek z którego jestem bardzo zadowolona bo ja sama bym tyle kasy na to nie wydawała, a przez myśl mi nie przeszło, że jestem zarośnięta. Równie dobrze możemy mówić, że jakieś fajne męskie maszynki d golenia plus pianka to aluzja, żeby się golił, perfumy to aluzja, bo śmierdzi, książka to aluzja, bo jest mało oczytany ... itp.itd ;)

rzeczywiscie depilator = srajtasma :D chyba zejde ze smiechu :D :D

ok to moze sie skojarzyc z zsgerowaniem zarosniecia ale z ta srajtasma to przegielas :D:D:D

Gość lucky lucky
Myślę, że każda kobieta będzie się zawsze cieszyła z jakiejś fajnej bielizny, albo wspólnego prezentu :) ja dostałam fajny komplecik na rocznicę ślubu i teraz na mikołajki liczę na coś w takim stylu: http://hotlady.pl/product-pol-607-Santa-Lady-dress.html ;P no i może przy okazji na świecę do masażu :)

Wydaje mi się, ze kazda kobieta chciałaby dostać coś czego sama sobie nie kupi od tak. Jakiś fajny kosmetyk, voucher do spa itd. Fajne zabiegi są w jastrzębiej górze, w Primavera spa. Moze warto w coś takiego zainwestować.

Gość 6086
a ja mysle ze mezczyzni sa bardzo przyziemni i nie zdaja sobie sprawy z tego jak wazne dla kobiety sa takie daty jak: poznanie sie, dzien zareczyn czy dzien slubu i zelazko jest zwyczajnie nieodpowiednim prezentem do tej okazji, powinny byc kwiaty i cos bardzo osobistego od faceta co podkresli to ze maz kocha pania swego serca a zelazko mozna kupic przy okazji do domu i niekoniecznie dla zony, bo gdzie to powiedziane ze zona musi prasowac np. koszule meza? :p