Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliiishelp

JAKI NR PODMIEJSKI DO SOPOTU Z GDANSKA BRZEZNO?

Polecane posty

Gość pliiishelp

pliiis, jade do gdanska sama i nie wiem jak sie odnajde ;p dlatego prosze jak ktos z trojmiasta jest i sie orientuje to odpowie mi na te pytania??? bardzo bede wdzieczna, oto one: 1. czy w 1 dzien da sie zwiedzic glowne miasto w gdansku i sopot? 2. czy plaze w gdansku brzezno iw sopocie są ogolnodosteopne za free? 3. jakim autobusem podmiejskim z gdanska brzezno do sopotu? 4. jakim autobusem podmiejskim z dworca pkp glownego na stary rynek? 5. czy da sie idąc plażą dojsc z gdanska brzezno do sopotu, jesli tak w ile czasu? 6. czy w gdansku jest bezpiecznie wieczorem? wiem ze moze glupie pytania ale mam tylko 1 dzien wolnego , a jeszcze nie bylam w gdansku bardzo chcialabym zwiedzic, nic nie chce ze mna jechac i sie boje troche sama ale moze dam radę ;p jak ktos zna odp na pytania proszę o info ;)

Gość w jeden dzien i samej
to bez sensu. ja bylam niedawno w trojmiescie ale oprowadzal mnie chlopak, sama nie dalabym rady, latwo sie zgubic.

Gość pliiishelp
hmm mialabym mapę.. naprawde nikt nie jest tu z gdanska?

Gość pliiishelp
up

Gość Van Buuren Street Station
Na dworcu SKM Gdańsk Główny wysiadasz i nie potrzebujesz zadnego autobusu na Stare Miasto bo to blisko poza tym nic tam nie wjezdza. Wychodzisz z kolejki i przechodzisz pasazem kolo hotelu Hoiday Inn, idziesz w strone galerii Madison, tam przed galerią skrecasz w prawo i idziesz prosto caly czas i kolo takiej wielkiej pieknej zielonej bramy wchodzisz na ul. Długą (to glowna ulica starego miasta) Jak nia dojdziesz do konca to masz Motławę (rzekę). Wejdz koniecznie w ladną uliczkę poprzeczną Mariacką. Do Sopotu z Gdanska dojedziesz znowu kolejką 15 min. Wychodzisz z dworca idziesz za tlumem i jestes na Monciaku. Na koncu deptaka masz molo. O Brzeznie nie wiem nic bo tam nie jezdze na plaze. Pewnie jest jakis autobus , zobacz sobie strone zkm gdynia albo mzk gdansk.

Gość Van Buuren Street Station
W Sopocie jak wyjdziesz z kolejki to po lewej stronie zaraz sa takie schody do gory, idz tam i zaraz bedziesz na deptaku. Kieruj sie do wyjsca w strone Gdyni. Zawsze mozesz zapytac.

Gość pliiishelp
wielkie dzieki van burren, zawsze jakas pomoc :))) :*