Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Qurang Medan

Ale oberwaliście za Marynię!

Polecane posty

Marynia by wam nie zrobiła czegos takiego co Alicja Bachleda-Curuś, nie? :( A czemu mścicie się na Farellu to nikt nie wie, ale cóz... widocznie taki teraz jest poziom IQ w tym kraju, że Farel zły, Bachleda dobra. Wszystko na odwrót robicie - chyba to rozumiecie :( ================================================== Kinga Rusin i jej ręka sprawiedliwości czwartek, 18 sierpnia 2011 14:27 Skocz do komentarzy Nie wiem czemu, ale zawsze śmieszyła mnie Kinga Rusin. Tak po prostu. Nawet nie musiała nic mówić, wystarczyło, że się pojawiała na szklanym ekranie i już na mojej twarzy pojawiał się sarkastyczny uśmiech, który po chwili przeistaczał się w dziwaczny chichot. Co poradzę, taka przypadłość. Kilka dni temu szanowana pani Kinga dostarczyła mi kolejnych powodów do śmiechu. Otóż postanowiła, że utrze nosa Colinowai Farrellowi i skreśli go ze swojej listy zagranicznych celebrytów, z którymi chciałaby porozmawiać i zaprezentować tę rozmowę szerokiej publiczności za pośrednictwem kilku minut w programie śniadaniowym wiecie jakiej stacji. Ha! Taka nauczka za to, że Colin, niewierny Irlandczyk, tak brzydko postąpił ze skarbem naszym narodowym Alicją Bachledą-Curuś. Fakt, sytuacja wcale nie była śmieszna, bo rozstania zawsze dla którejś ze stron są bolesną sprawą. Jednak śmieszy mnie sam fakt wymierzenia kary przez Kingę Rusin. A niech ma, niech wie, że zrobił źle, i ja z nim nie porozmawiam. I w Polsce o nim już nic dobrego nie usłyszą. Basta. Colin, podejrzewam, bardzo się przejął tą informacją, która zapewne dotarła do niego w ekspresowym tempie. Co zrobić Miejmy nadzieję, że chłopak się nie załamie. A jeśli, to ciekawe, co powiedziałoby na to wówczas sumienie pani redaktor pożałowałaby go, czy powiedziała to cena, którą płaci się za za krzywdy wyrządzone innym, cierp! Szczerze, kobieca solidarność jest chwilami zaskakująca... i kompletnie jej nie ogarniam. Pozdrawiam!

Gość doniczkaaaa
to w koncu ten farel wsadzal tej bachledzie czy nie ?

Gość Curangue Medanue
:(:(

Wiecie jak to musiało być? Przyszedł Farrel - popatrzył dwa nazwiska. Rozwódka? Nie panna ... z dzieckiem się smiali. Marynia Połaniecka. Marysienka. Ale mówią na nią Jolie w NIemczech, a swoi Marynia. Jakoś tak... pomyślał - a nic mu sie właśnie nie chciało wiecie ale tak za nim łaziła, tak sie przyczepiła, że stwierdził a to ją wypieprzy. I chyba ją dopadł w kiblu i tak się zaczęło. A to dziecko gdzie? Na kiblu, co? I tyle :( Wielki romans... i każdy pewnie zdziwiony co ona gra w tym filmie o Sobieskim - a bo ogrywają Marynię. I ona mówiła, że na wsi chciałaby kiedyś mieszkać na Mazurach. I to pasuje i dlatego Wajda i SŁUSZNIE zrobili z niej arystokratkę i tam jest traktowana jak arystokratka. Może służyć w im pałacu - taka arystokratka, ale tak ją traktują za te Mazury, że Wajda bo MAZURY. No słuchajcie to brzmi całkiem logicznie i tyle. Tam nie było takich przemian jak w Polsce, oni tego nie rozumieją. A tak to wszystko rozumieją i ona się traktuje jak arytokratka, jej we wszystkim ustąp i koniec. A jest arystokratką? Bo dostaniecie za nią po ryju. No to do cholery jest tą arystokratką czy nie i tyle :(

Gość Karendż Mejden
:(:(

I wiecie dlaczego ta Zosia sie zrobiła taka WIELKA w tym filmie? Bo zrobili z niej Marynię. To by była Marynia - do wsi chciała, a tamta z miasta, do miasta - to była Marynia, ale jeszcze jej na świecie nie było. Stąd się zrobiła panna z dzieckiem i tyle. I skoro arystokratka to zbieraj dziecko i zdupiaj. Marynia - panna z dzieckiem - tu wiedzieli z czego się śmiali, a tamci też wiedzieli o co chodzi no ale Farrel nic nie wiedział i na durnia wyszedł choc do czasu bo też się nie dał. Farrel - i dostała do głowy polska arystokratka z gór :(

Gość y tIle
I tyle:(:(

A ta matka niczego nie rozumiała a ona jest USPRAWIEDLIWIONA TA BACHLEDA bo mając lat 15 pytali się jej czy by się nie rozebrała im do plejboja. I nikt nie rozumiał czemu. Za Marynię i tyle. Bo co mogła dalej Marynia - Zosię. Ale wielka kariera. A skąd to jest to nie pytajcie. Największa kariera to Figura - nie ma co gadać :(

Gość pejpilowana
Wypijmy zatem za zdrowie Zosi i Maryni!

Tej matce mieli po prostu dupy nie zawracać , jej zapłacić i wszystko by grało. Ona była Zosia bo... na wsi chciała mieszkać. Jak Marynia. I DLATEGO MOGŁA BYĆ. Bo ona się nie dała że za nazwisko. I tak i nie. Pół na pół, a na Zachodzie wiecie nie wiedzieli co o tym myśleć. Oni nie mają w zasadzie prawa jej skreślić bo jest taka logiczna. Tylko po co jej to dziecko? Po prostu zaszła i tyle. I kto miał rację że się miała zabezpieczyć to miał rację. I teraz ona w sumie jest siostrą tego mojego brata młodszego bo ja nic z nim wspólnego nie mam. I jak się będzie sie jej trzymał to mu nie będzie pasowało dziecko z lesbą. A skąd ma to dziecko z lesbą - powiedzą, że ode mnie. Nie - wiecie co ja dziś wymyśliłam? Że on je ma od IWONKI. To jest prezent Iwonki i to że mnie do lesby wysłała też i te wszystkie lesby bo każdy wie o tym ogrodnictwie, że tam są lesby i widać, ze się z nimi lesbiła bo dlatego tam jest tak dziwnie i powiem wam ona się z nimi lesbiła, żeby mieć plecy w Niemczech, żeby jej nikt nie wywalił za brak holenderskiego i tyle. No i wiecie jak się ją ogrywa TYLKO I WYŁĄCZNIE? DYREKTORKĄ SZKOŁY W LONDYNIE MOJEJ MATKI I ...MARIĄ DĄBROWSKĄ, która - zaraz sprawdzę, ale dzieci nie miała czyli była lesbą, miała paszport amerykański i tak dalej i tym podobne wiecie. Ale powiem wam - pozbyłam się Iwonki - nie ma co. Bachledy się nie pozbędę powie ktoś - eee pozbędę się. Wystarczy nie stać o Polskę. Jak ona stoi o tę Polskę to się opisać nie da. Wszystko na opak. Taki potwór. Po prostu miała nie zajść a zaszła - jak Figura. Ale wiecie po studiach nie jest. Figura ma studia, a ona?

Ani jednej ani drugiej wiesz. Wypijmy za paszporty amerykańskie - taka prawda. Co ja mam jeszcze napisać? Nie wiem. Ale pozbyłam się Iwonki. Jest jeszcze coś gorszego? Gdyby nie ona to mam pracę na amazon, a tak? Łesby w ogrodnictwa - obrzydliwość. I książki mi poleciały. A przecież wiecie - książki zawsze miałam. I tyle warta Iwonka. Nieżle :(

Gość aha i achhhh
coś mi tu nie pasuje, cholera...............

Naprawdę - Maria Dąbrowska i Iwonki nie ma - nie wiedziałam że ona jest lesbą i tyle. Ona chyba poszła wiecie bo eee jako dziecko puszczała sie na policji to teraz lesba i koniec. I dlatego ten mój brat miał z nią nie rozmawiać. TAK sobie z nim dzieci chciały lesby robić. Wiecie - ja jej tego nigdy nie przebaczę. A rodzinę kaj ona straciła? powinni siedzieć na policji i se z nimi urzedować. Nieżli jesteście. A holenderski? I tyle :(

Gość majka...1
Łooooooooooo matko ta znowu....................................

Po mnie wiecie KAŻDEGO można ograć książką, albo czymś z gazety. Bo co ze mnie pożytku. Tyle. O nikogo nie musicie stać - takie życie. Lesby i Iwonka Maria Dąbrowska - noce i dnie na nie i gra. Nikogo gorszego nie spotkałam - cudem przeżyłam te lesby. Jeśli ta Dąbrowska się kropnęła to nie po niej, a śmierć taka normalna to chyba w piekle. Bo dobrze działa na lesby a święta Maria Dąbrowska - niczym święta Analiza. Bo na kim leci żona Leppera - Ania Shirley - na LESBIE Dąbrowskiej i tyle. I ile dzieci mieli Bogumił i Barbara - chyba 3 nie?

Filmy po mnie też działają ale mniej. Muszę dojść jak się nazywała dyrka w szkole matki i mogę być - kasę mi dadzą. Wszystko bez sensu. Na pewno coś na R i tyle. A nazwisko SMITH jak znam życie. I chciała żeby moja matka miała swoje imię bo nazwisko takie samo. I przepadła bo nie poszła na nią do urzędu na skargę - co ona wyprawia? Albo czy ma urzędowo zmienione dane osobowe. I ona sobie imię jej zmieniła i na grobie jest jej i SMITH i tyle.

A teraz Faustyna na mnie jest Zaklina i jest święta. Wiecie oby to się jej samobójstwem nie skończyło albo tej Iwonki bo to jest Qurang Medan i tyle. Ci bracia to samo. Też im nigdy nie przebaczę. Tak się zachowujecie słuchajcie? Oni dla mnie są 2 zielone ludziki - z kosmosu. Tak ich sobie ogrywam. Zielone ludziki, no ale... rok do kitu. Głownie przez Iwonkę no ale... ci ludzie są cudowni nie ma co :(

Gość majka...1
Jaką kurva Iwonkę

Powiem wam jak ja żałuję, że nie wiedziałam o Zydach w liceum jacy oni byli bo ja się tak ośmieszyłam wiecie że poszłam do tego promotora do jakiego poszłam, że pojęcia nie macie. Choć zawsze będę mówić że na studiach mnie intrygował i dlatego tam poszłam na doktorat, ale mnie zniosło bo nie wiedziałam, że do Latającego Holendra chodziłam. Ach mówię wam - jednak zawsze wytłumaczę, że w sumie jest on śmieszny nieco w porównaniu z tymi , którzy chodzili do mojej szkoly i tyle. A ja całość wyobrażałam sobie ZUPEŁNIE INACZEJ, ale pracowałam po swojemu i tytuł PAŃSTWOWY zupełnie mi się należał. Co prawda w tym czasie miałam skończyc drugie 5 lat anglistyki. Na zakończenie miałam takie kłopoty , że do dziś nie umiem sie wyplątać, a co ja miałam robić w wieku 25 lat? Może wyjechać a może iść na anglistykę, ale kto to wiedział co dalej i koniec marny wiecie. Koniec marny jak koniec Hioba i tyle :(

Gość Marynia Qurang
Zatem wypijmy więc za paszporty amerykańskie i tyle:(:(

Nie wiem gdzie zrobiła błąd ta Alicja. Może w tym, że po prostu zadawała się z Farrelem a to był Andrzej Lepper - prezydent Polski - najwyżej go zastrzelą jak Narutowicza. Będzie drugim Narutowiczem i tyle. O nią stoi sam prezydent Francji o tę Bachledę - co u niej. Tacy są. Żebyście się nie łudzili. Bo uważają, że ma znaczenie dla Polski. Tylko jakie. I teraz - za pózno kombinują jak ją połączyć z Marynią. Cos tam jest ale co. Zostanie im aktorka Marynia, ale ona co - poważna osoba. I tyle. Ale blisko byli. Jeszcze jedna taka Bachleda i po co całej Polsce. I by było wiecie, ale Smoleńsk i Francja się wycofuje chociaż... lew, który się skrada to jest i tyle. Bo oni wiedzą, że ci arystokraci tam byli, ale generalnie NIE. I czemu? W sumie czemu? Tak pasowali... ale nie :( I wiecie oni też popełnili błąd. Jeden jedyny błąd. Ale to już nie napiszę. Tego się i tak nie wróci. A w Polsce też był błąd. Albo złośliwość KK. I też żle wszystko choć wcześniej jeszcze większe głupoty były i tyle :(

No to wypijmy, ale tylko takie które nie skończyły sie samobójstwem bo wiecie byle kto w sieci - a zwłaszcza na kafe chce się zabić. A czemu? Bo ma PO CICHU paszport amerykański. Taka prawda. Więc jak ktoś w Polsce popełnia po cichu samobójstwo i to jest dziwne to kto wie czy nie miał paszportu USA. A Lepper? Miał czy nie miał? Aneta Krawczyk - moim zdaniem ma. Niektórzy posłowie? Powinno tak być?

Gość Albiganss
Qurang Medan -[każdego można ograć tym co napisane .....w gazecie.] - i Ja się zgodzę zgodzę z tym poglądem. Tu na forum stosuje lub próbuje stosować tę technikę w dość zresztą mało krytyczny sposób niejaki shatyn i jego następne a obecnie tu brylujące na forum wcielenia:classic_cool:

A wiecie że ja mogę rządzić murzynami? Bo skąd ja to mam , że ja pójde i BICZEM potraktuję murzyna. Z plantani tytoniu NA POŁUDNIU USA. Taka jestem. I wiecie - pewna osoba taki ma charakter, a wszyscy myśleli, ze nie wiadomo co a to była rodzina bankrutów amerykańskich z połdunia - oni wyjechali, wrócili do USA bo się zmienił klimat. Bo wiecie - od kiedy to Angliki stoją o klimat. Od czasu jak się na południu USA klimat zmienił. I tyle. Wiecie jak oni ten tytoń uprawiali? Czemu murzyny? BO ORALI PUSTYNIĘ. ORALI PUSTYNIE. Wszyscy mówią klimat sie zmienił - tak, tak - pustynię czarni orali. Przez to czarni bo pustynia, ale niestety błąd myślenia i po wszystkich i tyle. A woda skąd była? Kto wie czy nie można znad morza słoną wodą wiecie tego tytoniu czy bawełny traktować. Kto wie. A rzeki tam mieli jakieś? Nie wiem. Ale orali właśnie takie nieużytki - dziś tylko turystyka tam jest, a kiedyś? I ludzie wracali. Skąd tyle ludzi w Wielkiej Brytani. Powracali i tyle :(

Nie sorry - tam po prostu są deszcze - orali ziemię, nic nie użytą i były DESZCZE. Oni tego w ogóle nie rozumieli wiecie ale widzieli że ten piach jest taki nawet i mogło być. I tak były wielkie plantacje na południu. Piach ziemia, ale co 5 minut deszcz. Jak w dżungli. Co by tu sadzić? I tam próbowali i mieli. Do całości murzyny bo gorąco. Kiedy deszcze przestały padać. Kiedy? Gdy na północy wycięli las. I wtedy zaczęli przemysł wprowadzać. I generalnie wojna była o ten przemysł i o to żeby to było jedno wszystko. A nazwali to Wielka Wojna Północ Południe - zrobili wielkie z Indianami też - a wiecie to wszystko sa same bzdury. Ludzie wracali i nie wiedzieli co powiedzieć to mówili Wielka Wojna - bo nie chcą plantacji bo murzyny pracują a chodziło wiecie o co tam. Oni musieli ich puścić wolno bo nie było deszczu i co dalej? I w sumie to była wielka wojna z klimatem a nie wojna secesyjna. Zeby ich wypuscić bo będą stosy z braku jedzenia , picia. A tak na północ do przemysłu, nie chcieli, czekali na deszcz. I tak sie pożarli, a reszta to pierdoly i tyle :(

A wiecie czemu oni sie USA w ogóle? Żeby Chiny ograć tytoniem i tyle. Bo kurde wystarczy im herbata, a Anglia myślała, że chodzi o podatek a nawet nie o to chodziło i dlatego słuchajcie to powinno być wszystko już połączone i patrzcie - rodzinę królewską wytrzaskać i to jest jedna rodzina. To wiedzieli rodzice mojej matki, że herbaty nie będą uprawiać w USA bo sie nie da, ale tytoń to będą najlepsi tylko to wyrzucą. Pić będą wodę i tak sie USA zaczęło a reszta to pierdoły. Np. wyrąb lasu. Nie tam nie było żadnych lasów - bizony po prerii latały.

I wiecie pewnego dnia się POKAPOWALI po prostu jak oni są ogrywani. Otóż herbatą. I dlatego ją wyrzucili. i tak się zaczęły USA. Pili wode, herbaty nie chcieli i hodowali tytoń i byli najlepsi, ale zaczęli chorować - to było straszne i tak sie medycyna. Bo Indianie słuchajcie - oni palili. A w Chinach jak palą? OBECNIE NAJWIĘKSZE plantacje tytoniu są w Chinach. Ryżu wam powiedzą - a tytoniu. Co wy. Bo to na logikę tak wygląda. Tak tam USA ogrywają i teraz będą sadzić tego tytoniu i pójdą w banku. No ale... i zobaczcie - nie działa tytoń na USA. Bo Lepper miał po prostu zobaczcie tytoń hodować i by mógł być. Ja jestem własnie z rodziny plantacji na południu USA tytoniu, pózniej się wrócili do ANglii z powodu WOJNY SECESYJNEJ i powiem wam wszystko można to zrozumieć, alel.... i to tyle :( Reszta to życie prtwatne - taka prawda :(

No tak to ruszyła pólnoc na południe - nikt nie rozumiał czemu - a bali się o wodę, że zabraknie pełno trupów, co oni w Anglii powiedzą. Ludzie się wracali - nie było deszczu. Jak to było to nie wiem. Byle gdzie padał byle gdzie nie padał. No i ruszyli na to południe. Bo ludzie mi powiedzą, że w końcu północ na południe ruszyła w USA i to wsyzstko powinno sie skończyć w tej Holandii. No ruszyła - jak deszcz przestał padać i tyle. Bo co będą pic. I wodę im wodę przywieź to ci z wojskiem na nich. Ci tam przeżyli - uciekali wszyscy - czasem tam kogoś kropnęli, murzynów uwolnili i TAK SIE USA ZACZĘŁo, a ludzie myśleli, że co? I jakis prezydent i kasa i biznes I zawsze było, ze w Polsce były ROZBIORY i wszystko szło i że się mieli przemianować na STANY ZJEDNOCZONE EUROPY i robić tam to samo co oni a ci kurde wielkie państwo, ta arystokracja jak ich i taki koniec, że wojsko i wojsko - a chyba widzą, no wojsko mieli na południe, ale w zasadzie bez sensu. Choć oni to jeszcze na Indian potrzebowali armii bo na początku stosy, a pózniej weż sie powies. No ale.. i tyle. Bo co tam armia w USA? NA INDIAN - na koniec i tyle :(

Oni na początku tych Indian nie rozumieli, ale z czasem zaczęli w tym USA kapować że oni sie tak kropali bo oni im zabierali deszcz. I na początku mówili - kurde na południu jest pustynia, ale co trochę deszcz. Co trochę. No to może coś na piachu. I takie rosliny BAWEŁNA I TYTON I koniec. No i tak sie zaczeło USA i tyle :( A patrzcie na Ukrainie takie gleby i nic. I nic. A bawełna i tytoń to nie można hodować? Choćby tyle.