Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Qurang Medan

Ale oberwaliście za Marynię!

Polecane posty

Witaj Merkabo! {cześć] Co słychać u ciebie? Nawróć się i pokutuj już dziś! 🌼 ps. czy mógłbyś być Leonsjo, Merkaba?

Wojna domowa w USA - sami sobie przeczytajcie cyfry.To była ich 2 wojna światowa. 620 tys. ludzi poniosło śmierc, a 4 miliony niewolników uwolniono. A te 300 milionów dziś skąd się tam wzięło? A ci Indianie - ilu ich? I tyle :( ================================= W wyniku wojny śmierć poniosło 620 tysięcy ludzi, zniszczono mienie o wartości 5 mld dolarów, wolność odzyskały 4 mln niewolników. ------------------------------------------------- Pytanie - ilu tam jest Chinczyków w tych 300 milionach I DLACZEGO mają tam prawo być? Odpowiedz na wszystko TYTON. I skad przysłowie - OD TEGO RYŻU W MISCE NIE PRZYBĘDZIE. Skąd? Z TYTONIU i tyle. Bo dlaczego Chiny są obecnie lepsze niż USA. Z tego. Co jeść i tyle :( TYTON? I wiecie w miarę wzrostu ludności Chin zaczęli wyjeżdżać i największe uprawy OBECNIE chyba ma USA, a zawsze były Chiny nr 1 - trzebaby poczytać, ale chyba mam dużo racji.

Pytanie - dlaczego USA nie ma morza. Bo się mnie zapytają SŁUSZNIE - czy Qurang Medan rozwalił się z sensem. Nie - bez sensu. Bo USA nie ma morza gdyż... i tak dalej :(

Wiecie - ja po prostu nie sądziłam, że ktoś może mnie wykończyć bo w 1939 Anglia sie nie odzywała gdy Hitler Polskę zaatakował. Wiecie - ten dyr miał sobie DLA MNIE doczytać tę wojnę do końca i tyle. On Londyn też najechał. I to już historia odpowiedziała na pytanie - czy Anglia jest dobra czy zła. On robił naloty na Londyn. No wiecie - ja nie rozumiem dlaczego ja mam odpowiadać za jego imbelicylizm. Skoro Anglia pognębiła Polskę to Hitler pognębił dalej ich też. Ten facet był nienormalny. Miał rację, ale do bombardowania Londynu. Bo wiecie -każdy mi powie w sumie miał rację no do czasu jak Londyn zaczęli bombardowac. I tyle. No i przez to jestem na dnie, a on jest BOGIEM do dziś. Bo się nie douczył historii i nie nauczył angielskiego bo... przez Anglię Hitler Polskę najechał. No wiecie. To otrzymali po dupie za to też. Przykro mi bardzo. A czemu ja dostałam zwolnienie dyscyplinarne za to i ocenę negatywną pracy? Jeszcze mógł się wykazać polskimi lotnikami. Ten facet to było, jest i będzie zero. I dał mi radę bo się angola nie nauczył - trzyma na mnie z lesbą Iwonką. Jeszcze mnie wykończy się dowiem. no wiecie co - ja miałam doktorat do obrony, nie przyuważyłam, ale takie coś... :( E - świnia lepsza niż człowiek i tyle. :(