Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilcka

facebook- wanna laugh

Polecane posty

Gość kamilcka

słyszalam o tym ze na facebookuu znajomy wysyla do was link i pyta sie czy chcesz sie usmiechnac? w tym linku jest wirus. akurat mój znajomy do mnie napisal znam go dobrze ze szkoly i nigdy nie pisal do mnie po angielsku. przeciez to jest zwyczajna kradziez tozsamosci i podszywanie sie pod kogos :/

tak:) dostałam link od niby kumpeli do youtube.com. Tam był niby filmik ze mną i komentarze moich znajomych z fb. A jak chciałam go obejrzeć to pisało, że nie mam jakieś aplikacji. A widać było, że to jakaś ściema. Np. komentarze na youtubie nie wyświetlają się wraz z imieniem, nazwiskiem i fotką z facebooka. Wszystkie komentarze były w języku angielskim (a np. mój młodszy kuzyn nie mówi po ang.) Zaczęło się, że dostałam od znajomej wiadomość:'Hi", a gdy odpisałam to:"wanna laugh?" itp...

Gość kamilcka
a wogóle skąd się to bierze? to tak jakby ktos się zakradł do jego konta?

nieee, to jest wirus, który krąży na fb, nie otwieraj żadnych linkow i niczego nie ściągaj.

Gość kamilcka
haadia dzieki za odpowiedz:) ja wogole na to nie wchodzilam, bo slyszalam tutaj na kafe ze to jakas sciema i wirus.

Gość Lenka111111
Ja ściągnęlam tą aplikacje :( Ale mam dobry antywirus na kompie. Narazie żadnych oznak wirusa nie widac

Gość kamilcka
a te wiadomosci co ja mu opisywala to beda na jego skrzynke odbiorcza przychodzic? jak napisal hi ja odpisam hej potem wanna laugt to pytalam o co chodzi

Gość mmm makarony
nie mam fejsa wiec jebie mnie to

Gość kamilcka
dodam ze dostalam to już na dzien dzisiejszy 4 takie wiadomosc :o wkurwiające to

Gość taajanjn
tez to dostaje