Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamila

schudnąć 4 kg

Polecane posty

Gość pamila

Jakiś czas temu ważyłam ponad 60 kg. Udało mi się zrzucić parę kilogramów, moja waga od jakiegoś czasu waha się w granicach 55.5-57 kg. Nie mogę zejść poniżej tej wagi, a chciałabym schudnąć jeszcze ok. 4 kg, żeby ważyć 52-53. Źle się czuję w swoim ciele, a te kilka kilogramów w zupełności mnie usatysfakcjonuje, nie mam nadwagi, po prostu chce lepiej wyglądać. Nie słodzę, ograniczam sól, fast foody, gazowane napoje itd itd, ćwiczę. Co jeszcze mogę zrobić, aby zrzucić 4 kg? Niby niewiele, a jednak bariera nie do przejścia..

Gość a jaki wiek i wzrost
?

Gość pamila
164 cm, 21 lat. Czy jest to możliwe, że gdy osiągnie się jakąś wagę, to więcej zrzucić się nie da?

Gość nieródka
podobno tak jest, zakłądając że jesz i nie jestes anorektyczką...spróbuj zmniejszyć liczbę kalorii, dużo zielonych warzyw, liść sałaty=1 kaloria:), zupy chude na wywarach warzywnych, najmniej kaloryczne to szczawiowa, kapuściana, zmniejsz porcje, zero słodyczy itp śmieci

Gość sandra4820
gratuluje! mam tyle wzrostu co Ty i tez borykam sie ze zrzuceniem kilogramow. najgorsze to, ze lubie sobie pojesc, i z rana biegam ;p jak Ci sie udalo zbic taka wage? mam rozmiar 38/ 40 a chce sie wbic w 36;p i boje sie, ze od tego biegania rozbuduja mi sie miesnie i nie bede i tak mogla zmiesic sie w ten rozmiar.. Ty spokojnie weslas w mniejszy?;)

Gość pamila
Kochana, górę mam w rozmiarze 36, a spodnie kupuje 38, choć są ciut za duże i muszę zawsze nosić pasek, ale z kolei 36 są za małe, ale też marzę by dojść do tego rozmiaru. Hmm jakoś tak bez głodówek, po prostu przestałam słodzić herbatę, staram się nie objadać na wieczór, ćwiczę na stepperze.. Ale np. piwka sobie nie odmówię na imprezie, a to przecież dużo kalorii :/ Wydaje mi się, że na początku biegając po prostu spalisz tkankę, a na mięśnie to już trzeba ćwiczenia robić:) a ile ważysz?

Gość sandra4820
z 58, 59. tez wazylam ok. 60kg;) ale teraz waga troche mi sie waha, bo zblizaja sie kobiece dni :P;) hehe no ja tez przestrzegam tych wskazowek;) na kolacje dobrze zjesc cos lekkiego, np. serek wiejski albo cos innego zwiazanego z bialkiem. jakis czas temu w ogole zrezygnowalam z kolacji i ladnie mi waga leciala w dol..;)

Gość pamila
No ja np dzisiaj zjadłam na kolację dwie kromki razowego chleba z dietetycznym serkiem i odtłuszczonym dżemem, więc myślę że jest ok. Muszę niestety jeść kolacje, bo powiedzmy że nie jem i niby fajnie, ale o 22 jestem taka głodna, że się rzucam na lodówkę..

Gość sandra4820
musze znowu jakos odzwyczic sie od kolacji, bo sa prawdziwa bomba kaloryczna xd :P

Gość sandra4820
ojj, ja dzis sobie pofolgowalam ostro.. caly dzien podchodzilam do lodowko, taki mam wilczy apetyt. ale od 17juz nic nie jem, aby kawe wypilam. oby tak zejsc do tej 26 w miesiac.. ;) trzeba byc wstrzemiezliwym w diecie:D ;))

Gość stara 23 latkaaaaaaa
tez chce schudnac 4 kg waze 59 przy wzroscie 166 i majac wage 55kg wygladam i czuje sie najlepiej tez jestem strasznie glodna noca, mam tego dosc musze sie odzwyczaic bo ostatnio to atakowalam jedzenie nawet o 23. Sama siebie nie rozumiem, ludzie zrzucaja 20 kg a ja glupich 4/5 nie potrafie!

Gość pamila
myslę dokladnie tak samo

Gość sandra4820
ja tez mam tak samo. skad sie to bierze?! kilka dni pocwicze, przyjdzie dzien kryzysu i rzucam sie na lodowke.. niepojęte:( dzisiaj cały dzien jadłam, czuje sie jak balon:P moze by tak odwiedzic dietetyka/ psychologa...