Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takaniepewna

Czat

Polecane posty

Gość Takaniepewna

Nie korzystam z tego typu portalu, weszlam z nudow.Nie szukalam nikogo. O tak aby porozmawiac. Mam 36 lat, a on 33 lata.Ze zdjecia wynika, ze jest przystojnym mezczyzna, ma stala prace i jest wolny tzn. nie byl nigdy zonaty. Czy to nie jest dziwne, ze 33-letni facet jest sam????Moze z nim cos nie tak. Pytallam siego to powiedzial, ze nie ma szczescia.Zaproponowal spotkanie.Prawie nic o sobie nie wiemy. Czy warto zaryzykowac????

Gość Takaniepewna
Czy ktos byl w podobnej sytuacji????

Gość 29-latka,.
hmm sprobuj, a co tam tylko uwazaj zeby nie byl jakims chwastem a Ty wolna czy po wiekszych przejsciach

Gość proekozielona
to bardzo normalne ze 33 facet jest sam, w wawie jest ich bbaaardzo wielu.... i jacy fajni idz na spotkanie, co ci szkodzi

Gość Takaniepewna
Jestem w trakcie rozwodu -dziecko 13 lat. Zaroponowal spotkanie w kawiarni lub u Ciebie w domu. Mam wybrac.Moze chodzi mu tylko oseks????Samma nie wiem co myslec.

Gość 29-latka,.
oczywiscie wybierz kawiarnie

Gość Takaniepewna
Wypowie sie jeszcze ktos.

Gość Takaniepewna
oczywiscie planuje sie spotkac na neutralnym gruncie tz. park albo kawiarnia.

Gość proekozielona
Zaroponowal spotkanie w kawiarni lub u Ciebie w domu. Mam wybrac.Moze chodzi mu tylko oseks????Samma nie wiem co myslec. to jest podejrzane jak chce ci sie wladowac do domu, nie rob tego, spotkaj sie w kawiarni

Gość Takaniepewna
Mam wybrac, wiec wybieram kawiarnie.

Gość Takaniepewna
On mieszka sam.

Gość Takaniepewna
Wymienilismy sie trzema mailami . Mysle ,ze jest konkretny.

Gość proekozielona
ale czego ty sie boisz, badz pewna siebie, spotkasz bedzie milo to swietnie, nie bedzie milo to zapomnisz wyluzuj sie tylko pomysl o tym czego on od ciebie oczekuje, jesli jestes w trakcie rozwodu, to dla niego komunikatem jest to, ze nie szukasz powaznego zwiazku, dlatego proponuje ci od razu u ciebie, ale moglas tez zrobic na nim ogromne wrazenie i po prostu podobasz mu sie bardzo, a podtekst seksulany bedzie zawsze, jesli poznaliscie sie na czacie

Gość Takaniepewna
Dlaczego glupoty. Mam watpliwosci i chodzilo mi zdaniekogos kto byl w podobnej sytuacji.

Gość Takaniepewna
proekozielona=masz racje. Nie ma co generalizowac ,ze na czatach siedza sami zboczency myslacy tylko o bzykaniu, sa tez noramlni ludzie, ktorzy z jakis przyczyn nie moga znalezc drugiej osoby.

Gość megaZdzira
Znam go już 7 lat z przerwami. poznałam go na czacie. Jest kompletnie ześwirowany, odjechany i zboczony. Jednak z roku na rok wydaje mi się bardziej normalny. Daję mu kompletny luz, ale jednocześnie wyznaczam granice. Już powoli daje się zmieniać na lepsze. Na lepsze według mnie. Nie znam nikogo normalnego z czata, ale co to jest owa normalność? Zawsze też można liczyć na wyjątek. Oczywiście spotkać się ale dobrze wszystko rozegrać. Powodzenia.

Gość proekozielona
oczywiscie, ze tak wiec glowa do góry wiele osób zyje tylko praca, grono znajomych staje sie mniejsze wiec nie maja gdzie poznac fajnej osoby, pozostaje internet, poza tym wielu fajnych facetów nie ma sily i ochoty zeby bywac w klubach w celu podrywania wiec wchodza np. na czat w internecie jak i w realu sa normalni ludzie, jak i swiry

Gość Takaniepewna
Cekam jeszcze na inne wypowiedzi :)

Gość Takaniepewna
Widze, ze nie ma juz chetnych sie wypowiedziec

Gość proekozielona
a czego oczekujesz? jestes dorosla kobieta, podejmujesz samodziel ne decyzje tak? potrafisz dokonac oceny sytuacji analizujac jego emaile tak? czy wynika z nich niestabilnosc emocjonalna, poziom intelektualny na poziomie psychopaty lub normalnego czlowieka, przeciez takie rzeczy mozna wyczuc ? jesli nie, to idz na spotkanie bo teraz pokazujesz ze jestes mala dziewczynka, ktora nie potrafi podjac samodzielnej, dojrzalej decyzji jak na osobe dorosła przystalo chyba ze masz za duzo czasu i masz ochote emailowac z nim w nieskonczonosc, czat jest po to zeby zweryfikowac znajomosc w realu, bo tylko real moze pokazac oblicze czlowieka, jego, urok, wdziek, usmiech, to czy patrzy ci prosto w oczy, potrafi sie wyslowic, czy ma zeby wszyskie i czyste buty idz i juz