janina wzór do naśladowania 0 Napisano Sierpień 21, 2011 Czy polsatowskie show mogłoby wymyślec coś lepszego. Każdy odcinek przypomina serial ale nie dokumentalny tylko komediowy lub jakąś opere mydlaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddderewre Napisano Sierpień 21, 2011 to najlepsze polsatowskie show jakie oglądam ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladygaga25 Napisano Sierpień 21, 2011 Ja tez ! Ja też ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fasgdsdggfd Napisano Sierpień 21, 2011 Fajny odcinek Dlaczego ja był z tą subkulturą gotycką. Oraz o chłopaku którego bezrobotny ojciec alkoholik wyrzucił syna z domu bo ten chciał się uczyc a on chciał żeby syn poszedł do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trudne sprawy i dlaczego ja? 0 Napisano Sierpień 21, 2011 W końcu :) w końcu :) w końcu :) jakiś temat dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i o to chodzi chyba Napisano Sierpień 21, 2011 Staja sie popularne, bo mimo, ze graja w nich beznadziejne osoby, to problemy w nich przedstawiane bardzo czesto dotycza albo moga dotyczyc kazdego z nas. Ja na poczatku tez sie wysmiewalam z nich, ale z czasem zauwazylam, ze wiele spraw w nich przedstawionych spotkalo rowniez mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach