Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatnia-nastka

Jaki jest najlepszy sposób na kaca?

Polecane posty

Gość kłaku ze swetera 25
Najlepsze na kaca... jest powietrze z materaca

Gość llllllllllllllkjkj
piłas z b777? i teraz masz kaca biedulko:D

Gość takie pytanie mam
mi mieso, duzo bialka-scina alko.

Gość najlepszy to picie
Najlepszy sposób to picie bardzo wysoko zmineralizowanej wody mineralnej (takiej o mega wysokiej zawartości minerałów, np. wody gruzińskie do kupienia w niektórych naszych sklepach), ale ważne aby zacząć ją pić jeszcze przed pójściem spać no i po przebudzeniu do skutku. Oprócz tego sen, a rano jajecznica :)

Gość donald t. guma balonowa
oooo tak BANANY masz na myśli seks?

Gość llllllllllllllkjkj
pijany kroliczek jak czesto pijesz?

Gość najlepszy to picie
Piwo czasami pomaga, ale nie po każdym alkoholu. Np. jak mam kaca po piwie, to oczywiste, że rano na piwo nawet nie spojrzę. Podobnie po winie (drugi najgorszy kac to po czerwonym winie w dużych ilościach). Po wódce właściwie nigdy nie mam kaca, ale po wódce właśnie czasami zimne piwo dobrze robi. Ale najważniejsze to uzupełnić gospodarkę mineralną i wodną.

ja się uchlałam piwami (redds, tyskie, okocim :O) plus spore ilości BOLSA. :O skutki: zawroty głowy, nudności, jakiś dziwny ból, rozwalone kolano :O kjojicku to nie jestem sama widze.

Gość najlepszy to picie
A całkiem najgorszy jest kac papierosowy, a takiego mam najczęściej :( na co dzień nie palę, a na imprezie czasami potrafię i pół paczki wypalić i wtedy rano jest tragedia, bo głowę mi rozsadza i rzygam :o I na to nie mam sposobu, jedynie sen w dobrze wietrzonym pokoju, albo wręcz przeciwnie - spacer. Może wy macie jakiś sposób na kaca papierosowego?

Gość llllllllllllllkjkj
no bo fajny skoro mozesz pic to czym sie zatrułas musisz być zaawansowanym kroliczkiem, bo ja tez na drugi dzien nie połkneła bym żadnego alk. :D na sama mysl zbiera mi sie na wymioty, ale wiem ze sa osoby ktore tak robia i sa to osoby co czesto pija. Według ciebie co weekend to duzo czy mało?

Gość takie pytanie mam
podobno dobrze robia tkie napoje izotoniczne dla sportowcow. piwo tez jest takim napojem izotonicznym, ale wiadomo, ze nie mozemy na nie patrzec na 2 dzien, wiec te napje jak power ride.

Gość stara 23 latkaaaaaaa
dla mnie najlepszy sposob na kaca, spacer, dluga kapiel, coca cola, ogolnie wysilek fizyczny.

llllllllllllllkjkj nie powiedziałabym, ze często. chyba norma, GORZEJ Z ILOŚCIAMI :O tu sierdziłabym, że bardzo przesadzam

Gość najlepszy to picie
O tak, kąpiel to jest to, ale taka gorąca, żeby aż pot spływał po czole. nie bez powodu u Rosjan i innych narodów łaźnia czy sauna jest tak popularna ;) świetnie pomaga na kaca. Jakbym miała ułożyć swój plan postępowania przy kacu to byłoby to: - sen i woda wysokozmineralizowana - kąpiel i ciągle woda wysokozmineralizowana - dalszy sen, ewentualnie polegiwanie przed tv i drzemanie, w międzyczasie wciąż ta woda - i w końcu śniadanie, najlepiej jakaś jajecznica z zieleniną, bułka z masłem, coca-cola lub fanta pomarańczowa - spacer, chyba że pada, to ciąg dalszy tv. Ale jakbym co tydzień miała mieć kaca, to chyba przestałabym pić w ogóle.

Gość jjjjjjjjjjkjkj
bo też pije w piatki i soboty, co tydzień i dzis wyladowałam na topiku o alkocholikach bo myslałam ze jestem juz alkocholiczka, tam mi doradzali zeby wogule nie pic 4 razy w roku.:( jak przeczytałam twoje wpisy uspolkoilam sie ze nie jestem sama i nie jest tak zle, bo dzis tez miałam kaca mutanta.