Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatnia-nastka

Jaki jest najlepszy sposób na kaca?

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjkjkj
o łwasnie nastepna antyalkocholiczka, która potepia picie co tydzien:( ze gdy by miała pic co tydzien przestała by pic wogule. wlasnie o tym mówie, o takich nudnych osobach jak ta z gory

Gość jjjjjjjjjjkjkj
czasem sie nieda jak sie ma takich rozrywkowych znajomych, no kuzwa soczek mamy pic i jesc ciasteczka ?

jjjjjjjjjjkjkj a ile masz lat? wiesz jeśli pijesz sama to jest raczej nie halo, jeśli w towarzystwie to sądzę, że ok, denerwują mnie osoby te niepijące które na siłę wmawiają alkoholizm... u mnie to raczej norma, zdarza się że piję częściej, okazji jest masę :P

Ciekawe autorko, że jeszcze Cie trzyma jak juz prawie 22:P Ja najczęsciej kaca przespie:) I tak jak reszta pisze, zimny desperadosik:)

nigdy mi się to nie zdarzyło :O właśnie dostałam sms od koleżanki z pozdrowieniami od jej brata, ja pier szkoda że człowiek zaczyna myśleć po fakcie :O

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
dobrze przed piciem jest wypic pol litra wody z duza iloscia cytryny a jak juz za pozno to dobrze piwo wypic

ostatnio tez zdarza mi sie czesto wypic, jak to w karnawale... z okazji weekendu... i polecam 2kc, glowa nie boli i człowiek sie czuje jak mlody bog:P

Gość shlaFAKFHA
na kaca najlepszy jest alkohol... niestety:D ja po wieczorze kawalerskim tak się ratowałem bo umierałem. 50 wódki i znowu byłem rześki, puszczało czułem się gorzej znowu 50 i się zeszło do wieczora przespałem się i wszystko w porządku^^ Powodzenia:D

oj leczenie kaca alkoholem jest niczym błędne koło, w końcu i tak doadnnie Cię ten kac... uważam, że aby zapobiec kacu najlepiej jest brać sprawdzone kac tabletki - 2kc. sama się przekonałam, że one się sprwdzają :)

Gość gamator
NA KACA NAJLEPSZE UMYC ZĘBY I SEX :p

ten drugi sposób.. hm :) ciekawy, owszem , ale na kacu?! haha, wątpię aby to się sprawdziło :p

witamina C może i częściowo zabija tego kaca... ale mdłości pozostają;/ dlatego lepiej zabezepieczyć się przed kacem biorąc specjalne kac tabletki takie jak 2kc! wtedy na nastepny dzień nie czujesz nic co jest związane z kacem.

Gość a ja ostatnio
znalazlam sposob na kaca. zaraz po imprezie pic duzo duuuuzo wody niegazowanej, a najlepiej juz w trakcie picia alkoholu, przepijac co jakis czas woda. bedziesz biegac czesciej do kibla ale za to rano kaca nie bedzie. no i najlepiej, w trakcie picia nie palic fajek. ale wiem ze czesto to niemozliwe. wiem po sobie.

Gość jabadabaduuuuuuu
no 2kc tylko pomaga, ale nie w tym żeby kaca zwalczyć, ale żeby go nie było!!!

Gość ostatni moheranin
kudzu root

to prawda, leczyć kaca można na wiele sposobów, ale żeby go uniknąć tylko jeden - i to jest właśnie 2kc :)

Gość firaanaaaa
bywam na róznych imprezach często i faktycznie pomagaja te tabletki, bez nich mogłoby byc słabo...zdecydowanie warto próbować

Gość faraftafsdgdgka
coraz częściej pojwiają się w karcie w klubach drinki z 2kc,smak jest super, kaca nie ma;) więc jak pic to tylko to

Gość Anastazja99
Pij dużo napojów izotonicznych jak masz kaca. Bardzo dobry jest 4move, przeczytaj etykietę i zobacz jak dużo ma mikroelementów, które wspomagają usuwanie alkoholu z organizmu. Zawsze mam butelkę 4move przy łóżku jak pozwolę sobie na więcej alkoholu.

Gość gość
Ja mam to samo :) Napój ten jest bogaty w składniki mineralne potas, wapń i magnez, ale przede wszystkim w jego składzie występują węglowodany, jest idealny na kaca

Gość gość
Na ból głowy 100% skuteczność! Wypić szklankę wody, może być herbata sok itd, przed snem będąc jeszcze pijanym. Ból głowy na kacu spowodowany jest lekkim odwodnieniem mózgu. Są trzy minusy tej metody :D należy o niej pamiętać po pijaku :D należy pamiętać o opróżnieniu pęcherza by uniknąć "wypadku" i trzeci minus to taki że ból głowy to nie jest jedyna dolegliwość :D Po pewnym treningu i pod warunkiem nie padnięcia nieprzytomnym wykonuje się to automatycznie, autopilot to za nas robi :D co ma ten minus, że to już alkoholizm lub tuż tuż. Piszę bo znam to z autopsji. Nie piję od coś czterech lat :classic_cool:. P.S. Kac to pikuś przy delirce. To jest dopiero horror :O Niektórzy z was to już znają a część zobaczy co to jest. I tym optymistycznym akcentem kończę posta :)

Gość Rupert4
na mnie 4 move najlepiej dziala, ale każdy powinien sam spróbować