Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrozniczka106

włoski u 20 latki

Polecane posty

Gość podrozniczka106

małe wloski tu i tam mam, na pepku , troszke za liniami bikini, po kilka na sutkach. nie wyzy wajcie mnie od wlochaczy nie wiem jak sobie to wyobrazacie to nie sa bezwlosne obszary ale tez nie jakis włochate! nie zaden hirsutyzm normalna zdrowa brunetka przebadana...ale te wloski no i tu ładka tam fałdka i boje sie tego 1 razu z chłopakiem :(a to juz sie coraz bardziej zbliza jestesmy z soba dlugo, pragniemy sie. on mnie uwielbia ale jak sie przerazi? jestem ladna z twarzy zadbana ale chyba mam kompleksy:( moze on tez wie jak wyglada normalna zdrowa kobieta mimo ze jest prawiczkiem? dbam o sibie jak moge po prostu mam mocne wlosy moge je wydepilowac ale łono deliaktnie przystrzyge i zostawie z wloskami! on mowi ze lubi wszystko co naturalne ale jak to przedpotopowe? /.sama nie wiem. naprawde go kocham i chce sie podobac.

Gość to wez kurdeee
z sutkow penceta usun ja tak robie :) nie boli nic!

Gość pianka do mycia twarzy Marion
depiluj to jak ci przeszkadza

Gość mmm makarony
ja mam dokladnie to samo i tez brunetka i nie wiem jak sie tego pozbyc

Gość mmm makarony
lono gole a sutki penseta i chuj

Gość podrozniczka106
no ok, ale co wasi faceci na to? ja nie jestem zarosnieta, mam nadzieje ze to rozumiecie:) ale w koncu czasami widac ze to obszar depilowany prawda?;/

Gość C LCWSCS
LONO PRZYSTRZYGAM, A WLOSKI Z SUTKOW WYRYWAM PENSETA, PEPEK GOLE I NIE WIEM JAK TEMU ZARADZIC..

Gość fv agd
jejku to idz na laser. Przeciez nie od Towjego zadbania zalezy czy rosna Ci wloski. Powiedz mi autorko tak szcerze. Czego oczekiwalas po tym temacie?

Gość podrozniczka106
a wiecie co jest najgorsze?? te miksroskopijne jasniutke wlosy na tulowiu czyli nie na piersiach nie ma brzuchu ale z przodu! to takie małe..ze widac tylko 1 doslownie milimetr i to pod sloncem (moze juz bzikuje;/) i nie nadaje sie nawet zeby komus pokazac bo nie widac, ale to + pepek i mam wrazenie ze klate mam cala owlosiona a tak nie jest;/

Gość mnnmnmnmmnmnmmn
ja depiluje sie z gory na dol. Tez jestem brunetka, doslownie czarne wlosy ( na glowie) mam czare oczy (marze o niebieskich ale to inny temt ;)) dlugie czarne rzesy i czarne brwi no i seria innych dodatkow w zwiazku z moim rumunskim wygladem :( co ja bym dala aby byc blondynka albo ruda, ech genow sie nie wybiera ;)

Gość podrozniczka106
oczekiwalam ze ktos kto jest w podobnej sytuacji przekaze swoje doswiadczenia. nie pojde na laser bo nie mam kasy a to nie jest az tak duzo tych wloskow;/

Gość mnnmnmnmmnmnmmn
depilator, tylko uwazaj na podraznienia, ja depiluje brzuch, rece, plecy, zawsze takie klaki mialam, oj ciezkie zycie przeszlam w szkole podstawowej przez to...

Gość podrozniczka106
do "mmmm...." to podobnie jak ja tylko mam te niebieskie oczy :) Kochane, czy waszym facetom to nie tyle przeszkadza-bo przeciez nie mowimy o chorobliwym owlosieniu co czujecie ze moze to nie to? czy czujecie sie pozadane. jak dotychczac bardzo, ale ten 1 pełny seks dopiero przed nami i mam obawy

Gość podrozniczka106
no to wspolczuje tych plecow ale nie poddawaj sie :( ja plecy, rece mam zupelnie bez wlosow. depiluje tylko to bikini, nogi fakt ze troszke tez uda, pachy czyli standard. tylko te cholerne cieknie niewidocznie bardzo wlosy w innych miejscach;/

Gość mnnmnmnmmnmnmmn
dla mnie to mega kompleks, ale facet ktory mniej wiecej orientuje sie w typach urody i ich konsekwencjach :P ze tak to ujme, to zrozumie.Ale dbaj o siebie, ja nie pokazalabym sie zarosnieta. Zazdroszcze Ci oczow, naprawde :) No i jak facet jest w porzadku to zrozumie,wiesz niektorym moga przeszkadzac wlosy innym drugi palec wieszy od pierwszego u stopy. Jak facet kocha, to pojmie. Jak nie to szukaj innego. Powodzenia.