Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne pytanie

Czy byście wyjechały/li za miłością z dużego miasta na wieś?

Polecane posty

Gość wieczorne pytanie

On/a wyjeżdża do swojego rodzinnego domu na stałe po skończeniu studiów w dużym mieście gdzie mieszkacie np. w Warszawie. Jesteście ze sobą ponad rok. No i co teraz? On/a chce abyś przejechał/a do Niego/Niej. Jest nawet tam praca a może nawet otwarcie firmy. Opuścilibyście rodzinne duże miasto na wieś dla miłości?

Gość Złota_Lilia90
Ciężka sprawa, ale jeśli byłaby to prawdziwa miłość to chyba tak, na pewno wzięłabym to pod uwagę, myślę że bym spróbowała chociaż bałabym się jak z pracą, no ale skoro praca jest. :)

Gość LDZ
Z chęcią uciekłbym z dużego miasta na wieś ale na pewno nie bawiłbym się w rolnictwo. Zawsze można przecież wyskoczyć na weekend do swego miasta a spanko masz u rodziców w mieście, nie?

Gość wieczorne pytanie
Chodzi o pewną firmę, multiagencja ubezpieczeniowa. A mieszkanie mam z Tatą w Warszawie. Jedynie co mnie tu trzyma to On, bo jest co raz starszy i mam pewne obawy jak zostanie tu sam w wielkim mieście. Ale mam już dość Warszawy, mimo, że to miasto moich przodków...

Gość wieczorne pytanie
Niektórzy znajomi mi mówią, że to głupota wyjeżdżać z miasta, gdzie jest się rodowitym na wieś. Ale kocham a serce nie sługa.

Gość Złota_Lilia90
To jedź, żebyś później nie żałowała. Skoro to miasto twoich przodków to może najwyższa pora wprowadzić jakieś zmiany w historii rodu. :)