Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

melody93

rozmowy nocą

Polecane posty

tak sobie siedzę na tym forum i doszłam do wniosku, że fajnie byłoby z kimś od czasu do czasu porozmawiać na różne tematy,gdyż w gronie moich znajomych brakuje ludzi z którymi można pogadać o czymś innym jak dyskoteki, ubrania itp. wiek chyba nie gra roli, tu chodzi raczej o pokrewieństwo dusz jak w hm "Ani z Zielonego Wzgórza". Gdyby jednak ktoś miał jakieś wątpliwości to lat mam . jeśli ktoś uważa że jestem stuknięta czy coś to może lepiej niech zachowa to dla siebie :)

Gość 477357
jestes dziewica?

I jak zwykle wszystko schodzi na temat życia erotycznego ; D

Gość Luuuuuizjana
"czy to ma znaczenie?" Chyba jestes tu pierwszy raz. :D

myślałam o wymianie maili, bo w sumie jakoś niespecjalnie lubię udzielać się na forach, lepiej jest gadać z kimś konkretnie niż do wszystkich, bo nie ma się pewności, że ktoś w ogóle zwraca na mnie uwagę

Jeśli 93 to Twój rocznik to powinnaś myśleć o szkole, jeśli do tej pory nie znalazłaś nikogo z kim mogłabyś rozmawiać na ciekawsze tematy to czekają Cię obecnie tylko te które wypisałaś.

Gość 477357
"czy to ma znaczenie?" Ma, bo jak nie jestes, to nie bede z toba rozmawial. Gardze nieczystymi dziewczynami. :)

hm powiedzmy że nie jestem sama, ale tematy też się kiedyś wyczerpują (chyba) jeśli gada się z kimś codziennie, a może to tylko ja tak mam...

Gość gadulecona
Fajnie. I nie ma chyba znaczenia o czym. Pokrewienstwo dusz to rowniez rozmowa o niczym, to tematy, ktore same sie tworza a rozmowcy maja ciagle sobie cos do powiedzenia :) Noc. Lubie noc i nienawidze jednoczesnie.

a może naoglądałam się po prostu komedii romantycznych i oczekuję od innych no nie wiem... wiadomości pisanych na kilka stron a4? może to dlatego, że sporo czytam... sama nie wiem a póki co jak z kimś rozmawiam to tak jakoś pusto, zdawkowo, bez większego sensu- na ogół miłe ale jakże nijakie

przeznaczenie, śmierć, aborcja, eutanazja, sekty, marzenia, przeznaczenie,książki filmy, znaczenie imion, Kościół, religie, równouprawnienie, zazdrość, jest tyle tematów...

Pewnie, że jest, ale chodzi o konkretny temat, skoro sama nie wiesz, to głowy nie zawracaj. To Ty wyszłaś z propozycją więc powinnaś proponować temat.

Gość Prawiczek OK
Pogadajmy o seksie.

Kafeteriusz wyszłam z luźną propozycją, dlaczego od razu zawracam głowę? tak jak pisałam wcześniej- nie da się pisać ze wszystkimi, to tak jakby się pisało z nikim

nie nudzi Wam się ten seks? czemu zawsze wszystko sprowadza się do jednego? no ale jeśli już to może związki homoseksualistów?

Gość SUICIDE CHUMP
witam, możemy pofilozofować jak chcesz

Gość by your side
Dobry wieczór. Chętnie przyłączę się do rozmowy.

Gość Prawiczek OK
"już to może związki homoseksualistów?" Calowalas sie z kolezankami?

Prawiczek OK nie, i nie mam zamiaru, dla mnie to jest hm obleśne- po co owijać w bawełnę?