Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrydzień

teściowka

Polecane posty

Gość dobrydzień

Tesciowa chce z nami zamieszkac! mowi ze jak tesc (jej maz) cale dnie pracuje -jezdzi autokarem na zagraniczne wycieczki to i nierzadko nocuje poza domem. to ona sie przeproawdzi! mamy w kocnu 4 pokoje,ona zajmie sie dziecmi. fakt-czasem pomaga mi przy dwojce dzieci to jedyne za co ja szanuje i doceniam, to zniose , mam jeszcze dorywczo opiekunke od od miesiaca wrocilam do pracy na pelen etat . ale moj boze ja tego nie zniose! ta kobieta jest o tyle do wytrzymania jak u sibie w domu lub raz w tygodniu na niedzielnym obiadku. 4 pokoje..ale zero prywatnosci ja i maz potrzebujemy intymnosci bo niedawno sie dziecko urodzilo i dopiero co doprawadzilam moje cialo po tym "do porzadku" ona mysli ze to pomoc ja mowie nie trzeba mamo poradzimy sobie a co z mamy domem? ale ona nie slucha! nie mowcie ze chce pomoc to zlosliwa baba!

nie daj się! mieszkanie z teściowa jest koszmarem;) bo a to źle przyprawiasz zupe a to coś tam ;p nawet sie porządnie pokłócić nie będziecie mogli bo mamusia zaraz przyleci

Gość dobrydzień
ja głosno protestuje ale narazie w uprzejmy sposob. tzn chce wmowic mamusi ze to bedzie niegodone wlasnie dla niej. no ale ja nie moge tak zeby wyszlo ze tylko ja jej nie chce. juz mowie swojemu mezowi jestes dupa, nie mozesz tez czegos powiedziec, on twierdzi jestem neutralny". tak , przez jego neutralnosc ona sie sprowadzi nam na glowe! on mi tlumaczy przeciez nie powiem wlasnej matce nie mieszkaj ze mna. ja zwariuje