Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soniaaa22277

Ja już z wami nie mogę, panowie!

Polecane posty

Gość Soniaaa22277
Może i tak. Wszystko dlatego, że lękam się tego, że się ośmieszę i wyjdę na nachalną. To paraliżuje moje dalsze działania. Szczerze to wolałabym kogoś pewniejszego siebie, gdyż przy takiej osobie nie czułabym się tak skrępowana i byłaby szansa na to, że się otworzę. Tymczasem tutaj on mi tego nie ułatwia.

Gość Soniaaa22277
Dokładnie. Nieśmiali ludzie szukają raczej śmialszych od siebie. Ja np. lepiej się czuję z moimi przyjaciółmi - ekstrawertykami, bo oni mnie rozkręcają, powodują, że jestem na luzie, więcej żartuję. Przy tym chłopaku niestety wygląda to tak, jakbym miała ważyć każde słowo...

Gość noikto
jeśli jedna osoba jest totalnie zamknięta w sobie, to tej drugiej, jest cholernie trudno... Jesli wysyłamy jakies drobne sygnały to jakiś dobnych sygnałów zwrotych oczekujemy i tak to się kręci. Ja Cie Sonia rozumiem bo miałem własnie taką kiedyś podobną sytuację

Gość noikto
a ja cholera jestem chyba introekstrawertyk, dla mnie trzeba by stworzyć oddzielną tabliczkę. tak że ja bardziej człowiek tajemnica

Gość Soniaaa22277
Jeszcze popróbuję. Ale na jakieś efekty nie liczę. W sumie nie znam go aż tak dobrze, nie wiem, czy prywatnie też taki jest, czy ma jakichś kumpli, ale widać, że żyje w swoim świecie. Ma dziwne odzywki, styl bycia.

A nie planujesz odpuscic? Bo z tego co widac to raczej nie jest problem z Toba ... ale tez nie z nim = po prostu taki jest a Ty pewnie go sobie wyidealizowalas.

"Nieśmiali ludzie szukają raczej śmialszych od siebie. Ja np. lepiej się czuję z moimi przyjaciółmi - ekstrawertykami, bo oni mnie rozkręcają, powodują, że jestem na luzie, więcej żartuję." Nie wiem czy jest to regułą. Niemal wszyscy niesmiali jakich znam fatalnie się czują przy ekstrawertykach, jak takie nedzne gówienka. 🖐️ Ze mną włącznie. 🖐️

Gość Soniaaa22277
Możliwe. Zainteresował mnie głównie dlatego, że zauważyłam, że ma ciekawe upodobania muzyczne i literackie, zna się na sztuce, filmie, filozofii. Na pewno jest osobą, która ma barwną osobowość i stawia w życiu na pasje.

Ja mam ciagle w glowie "te akcje" pociagowa. Widac, ze jest zamkniety na ludzi / Ciebie, i nie otworzy sie ot tak, a do tego potrzeba by sporo energii i checi. "Na pewno jest osobą, która ma barwną osobowość i stawia w życiu na pasje." - skad wiesz?

Gość sam otny
szkoda, ze o mnie sie nikt nie staral :(

Gość Soniaaa22277
Sprawia takie wrażenie. Ciągle czyta, na fejsbuku daje linki do dobrej muzyki, filmów, widuję go czasem w różnych miejscach ze świata kultury.

Gość noikto
Z pasjami może miec racje, bo osoba zamknięta w sobie wypełnia sobie jakoś czas braku znajomych czy dziewczyny. stad większa liczba pasji niż; "imprezy, chłopaki muzyka ,ale generalnie nauka też mnie kręci"

Gość Soniaaa22277
Sam o tny - skąd wiesz? Czasem można tego nie zauważyć. Ja np. nie wierzę, że mogłabym się komuś podobać, jeśli ktoś nie wali prosto z mostu, że chce się umówić itp.

Gość Soniaaa22277
Z nauką to on akurat u niego różnie. Od ludzi wiem, że w tamtym roku często opuszczał zajęcia i miał problemy z egzaminami. Chyba musi źle znosić uczelnię.

Gość sam otny
bo wygladam jak potwor :(

Soniaaa22277 - zostaniesz detektyw...ką ;) IMO, skup sie bardziej na sygnalach kierowanych w Twoja strone, a nie tych ogolonych.

Gość noikto
Magicznego zwieciadełka które pokazuje komu się podobamy nie ma, tak, że zapomnijcie jak bym umiał bym je produkować to bym teraz murzynki na antylach klepał po tyłku a nie pisał na kafem :P

Gość Soniaaa22277
Detektywką to może nie, ale intryguje mnie ta postać i stąd też chcę wiedzieć co to za jeden.

Gość Soniaaa22277
Okey, to ja teraz uda się do wyra. Miałam dziś męczący dzień i muszę się z tym wszystkim przespać... Trzymajcie się. Będę tutaj zaglądać, bo temat wciąż aktualny;)

Hmm ... Wielmozna Pani / Panno / (y) Panie ... wypraszam sobie takie obelgi, kierowane pod moim adresem! ;) A w realu to sie drzewa wyrywa ... z korzeniami! :)