Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnacipka

Co się stało? :(

Polecane posty

Gość smutnacipka

Od razu mówię, że nie jest to żart. Kiedyś moja cipka była malutka i wąska, ideał. Teraz jestem z facetem, który ma dużego penisa i zauważyłam, że moja cipka dostosowała się do jego rozmiarów i nie jest już taka maleńka jak kiedyś. Jest mi z tego powodu smutno. Zaczęłam ćwiczyć mięśnie kegla, ale nie wiem, czy to pomoże. Czy wy też byłyście w podobnej sytuacji? Naprawdę nie robię sobie żartów! To poważna sprawa!

Może Ci się wydaje? Mój facet ma dużego, a ja nie czuję zmiany swoich rozmiarów. Oczywiście nie jest tak ciasno jak przy pierwszych stosunkach, ale od kilku lat nie czuję, aby coś się zmieniało :P

Gość helga3333
To zrób sobie przerwę od seksu na jakieś 5 lat to powinna się zwęzić :D

Gość smutnacipka
po 65 😭 będę wtedy miała jak wiadro 😭

Tak poważnie- na Twoim miejscu bym się tak nie przejmował, moja Małżonka się takimi drobiazgami nie przejmuje, a mnie to absolutnie nie przeszkadza, tylko zmieniamy pozycje,technikę i jest o.k.- i tak najważniejsze jest TO COŚ w przestrzeni, ten spiritus sexualis, nie jakieś tam pepdoły, a jak będzie jak wiadro, znaczy- trzeba większe wiadro kupić, nie będzie tak drażnić;-)

to normalna reakcja , nie ma co się martwić :) pochwa jest rozciągliwa , a Twoja dostosowała się do organu partnera. co do mięśni kegla są to mięśnie , które się napina podczas stosunku , dzięki czemu kobieta potrafi szybko i łatwo osiągnąć orgazm .