Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka.25

Nie mogę zasnąć!

Polecane posty

Gość Anetka.25

Czy są tutaj takie dziewczyny, które muszą jutro rano wstać, a nie mogą zasnąć? Ja męczyłam się ponad 3 godziny i sen nie przyszedł. A muszę wstać o 6 rano ;)

Gość Anetka.25
Ale co miało przyjść? ;)

Gość Anetka.25
Starałam się zasnąć, więc raczej leżałam grzecznie ;) Choć trochę się denerwuję. A Ty czemu nie śpisz?

Bo wiem, ze jak sie poloze ... to i tak nie zasne. Dlatego czekam na taki moment, w ktorym bede wiedzial, ze jak sie poloze ... to zasne. Poza tym mam jeszcze tydzien urlopu :) Ja bym na Twoim miejscu tez wzial wolne, bo ... 3-4 godziny snu ... to bedzie masakra!

Gość Anetka.25
O, Tobie to dobrze! A ja muszę wstać o 6.00. Też czekam na taki moment, ale jakoś nie nadchodzi. Mam nadzieję, że wkońcu nadejdzie!

Jak bedziesz pisala na kafe ... to na pewno nadejdzie ;) O, to juz wiem! Postaram sie zanudzic Cie na smierc :) A Ty jutro bedziesz robila cos, czego robic nie bedziesz chciala, czy tylko to, na co masz ochote, bo nigdy nie robisz tego, na co nie masz ochoty, zeby nie robic tego, czego robic nie lubisz ... bo jak na cos nie masz ochoty, to tego nie lubisz?