Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatnia-nastka

Mój sen o zamążpójściu.

Polecane posty

dzień dobry :) Cóż za dziwny sen dzis miałam...to pewnie dlatego, że chłopak, z którym byłam zadzwonił wczoraj do mnie i powiedział, że za mną tęskni. Śniło mi się, że miał być ślub-mój i jego. On pięknie ubrany, olśniewająco wyglądał. Ja miałam skromną białą suknię, bez żadnych ozdób i kombinacji, do tego biały welon. niestety nasz ślub został przesunięty o parę godzin z pewnych przyczyn więc czas wolny przeznaczyliśmy dla siebie. I w tym czasie biegaliśmy po polach trzymając się za ręce, pamiętam nawet to zachmurzone niebo-jego kolor, blask i zapach trawy. Widziałam masę ludzi, którzy patrzyli na nas rozmarzeni i wtedy byłam taka dumna, że za chwilę stanę na ślubnym kobiercu, ale pamiętam tez i osoby młode kompletnie ignorujące nas, bawiące się w swoim towarzystwie.... pamiętam jak mnie przytulał, całował i jak dbał o mnie. A ja nagle zaczęłam go prosić o to, żebyśmy się zastanowili nad tym ślubem, żebyśmy go odłożyli.... widząc te osoby, które tak świetnie się bawią pomyślałam, że ja nie jestem jeszcze gotowa....że chcę wolności, chcę poznawać innych, przeżyć młodość, która nawet jeszcze nie nadeszła... Niestety on tego nie mógł zrozumieć i zostawił mnie samą na tym pustym polu-na którym nie było już nikogo. To było takie prawdziwe i realne, że jak się obudziłam to pomyślałam tylko "uff dobrze, że to tylko sen" :) nie wiem po co śnią się człowiekowi takie rzeczy :) a wam jak minęła noc? :)

Gość ddsdfdfffggdf
ladne masz oczy ale ta czarna kreska na dole jest za ciezka i pomniejsza ci oko

"Sen o ślubie jest korzystny dla kogoś, kto przystępuje do nowego przedsięwzięcia; oznacza , że śniący osiągnie swój zamiar. Jest dobry również dla kogoś, kto oczekuje czyjejś pomocy. Wszystkim innym sen o ślubie zapowiada kłopoty i troski. Jeżeli ktoś śni, że jego żona wychodzi za mąż za kogoś innego zmieni pracę lub może stracić swoja żonę, natomiast jeśli mężatka śni, że poślubia innego mężczyznę, możliwe, że jej mąż umrze lub rozstanie się z nim." a niech to :P