Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

PYTANIE PRWKO!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dziaddek
1szym

Gość jagotaaaaa
JA ZA 14 :D

Gość akordeonnnkkkaa
za 14??? naprawdę??? Ja za pierwszym :D

Gość ja zdałam za 3
co i tak uważam z cud;). A nie możesz zdać?

Gość akordeonnnkkkaa
ja tez myślałam że zdam gdzieś za 3, 4 tym razem a tu niespodzianka, za pierwszym. Tobie tez moze sie udac

Gość ja zdałam za 3
ja na początku trafiłam na fatalnego instruktora i gdzieś po 7 lekcji zmieniłam go. Ten drugi to za to taki, którego wszystkim bym polecałam! Dodam,że wyjeździłam sporo dodatkowych lekcji 30 kursowych, 10 dodatkowo, 2 przed drugim terminem i 2 przed trzecim. Opłaciło się.

Gość ja zdałam za 3
No to niefajnie, bo musisz te dodatkowe, obligatoryjne godziny dokupić... A jak Ci się jeździ? Acha, ja zdawałam w Kielcach.

nie zdam na bank :O a mój istatni instruktor powiedział mi żebym lepiej już na niego nie trafiła :O wychodząc z samochodu trzęsły mi się ręcę i nie mogłam dojść do siebie przez godzinę.

Gość ja zdałam za 3
Oj to szacun Haadia. Miusz nieźle śmigać. W Kielcach mało kto zdaje za pierwszym razem.Ze mną w kolejce był chłopaczek co oblał za 5 razem i dziewczyna za 3 chociaż mówiła,że jeździ nieźle.

kiziaaaaa jak pisałam wyżej jeszcze nie zdawałam jazdy. Ale zapewne nie zdam skoro moi instruktorzy mają mnie dość. A potem słyszę jak obgaduja ludzi od debili i tumanów :O

Hihi. Byłam w szoku. Popłakałam się jak egzaminator powiedział, że zdałam. On na to: 'Jakbym wiedział, zę będzie Pani płakać to bym wypisał wynik negatywny":D

dyrektore ha ha i kto tu jest debilem że tak powiem ???? skoro 15 razy ci sie nie udalo to naprawde musisz byc niezlym tumanem!!!!!!!!!!! wiec zamknij ryj :classic_cool: bo ja zdam do 3 razy!!! W sumie powiedzial mi ze technicznie dobrze jeżdżę. czasem się gubię i nie wiem co robić ale jestem w polowie kursu.

Bo śmiał się, że skoro płacze to pewnie chciałam nie zdać:) w jakiej szkole się uczyłaś w Kielcach?

Za pierwszym razem ;) Nastka Ty nawet jeszcze za kierownicę nie wsiadłaś jeśli chodzi o egzamin więc nie jesteś w stanie przewidzieć za którym razem zdasz..... a jak ktoś nie był w stanie zauważyć ironii jeśli chodzi o dyrektore to musi być..... bardzo sztywny ten ktoś :classic_cool:

Gość 2lata temu, za 9razem
Nowy Sącz, mój brat za 7razem, moja siostra za 11razem w Tarnowie,moja szwagierka teraz zdaje, 2razy oblała narazie

Gość 2lata temu, za 9razem
aha mój mąż za 2razem też Nowy Sącz, ja 23lata, maż też 23lata, brat 28lat, siostra 35lat, szwagierka 32lata,