Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pavo69

Najlepsze miejsce na spotkanie z kochankom/kiem...?

Polecane posty

Gdzie waszym zdaniem najlepiej sie spotkacz zeby nie bylo przypalu ani zadnych innych problemow ale zeby tez nie bzykac sie "po krzakach" :-) Jakie macie doswiadczenia?

Ja tam mogę rżnąć się nawet na kamieniu. Ale wiadomo nie jesteś wtedy sam. Dobrze wtedy poznać upodobania swojej partnerki i tak sprokurować miejsce zbliżenia by jej się podobało. Co to za miejsce, cholera wie bo bywają różne... :)

chodzi mi o miejsce gdzie sie mozna wyrwac na 2-3 godzinki i zaszalec :-) tak zeby bylo praktycznie, nie drogo i bezpiecznie...

Niewykluczone Laguna Beach. Ktoś pewnie pilnuje takich miejsc i już samo wtargnięcie jest niesamowicie podniecające. A perspektywa tego, że ktoś cię podgląda :P :P NItz tylko wybierać się na złomowiska.

Gość pavo69 ty duupo
jak ty wymyslisz temat to nie ma chuuja we wsi:classic_cool: jesteś też zajeebystym gospodarzem i jak nikt potrafisz podtrzymywać konwersacje:D

ponawiam prośbę autora, bo tez szukam takiego miejsca...;) wiem,że można wynając pokoje na godziny, ale nie korzystałam z tego...

No sama widzisz ze to nie latwe znalezc fajne miejsce, tak zeby bylo blisko, bezpiecznie i wygodnie ;-)

hehe no sex bylby zaje bisty ale skad ponton i jezioro w miescie ;-) ja kiedys przkupilem ciecia w hoelu robotniczym...za 20 dal klucze do pokoju na 3h :-)

Gość ja proponuję
motel, zajazd nie drogo dyskretnie

Gość sdfg
hotel, no i prysznic pod ręką jest