Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy odczuwacie cokolwiek ?

Czy odczuwacie cokolwiek ?

Polecane posty

Gość Czy odczuwacie cokolwiek ?

Witam, powiedzcie kobiety jak zrywacie z facetem kłamiąc go że go nie kochamy już itp, a zaraz to wraca i co wtedy ? Miałyście takie przypadki ?

Gość lolkka
nie rozumiem pytania :/

Gość Takie trudne ?
Zrywasz z kimś dla kogoś innego, a zaraz wspomnienia wracają i jednak uważasz że to co masz teraz nie jest to i chcesz wrócić, a za dużo nagadałaś jemu ?

Gość taka sobieeee
ja kiedyś tak miałam ,spotykałam się facetem ok 4 lat, w między czasie popadła nas rutyna ,codzienność do tego doszły sprzeczki spowodowane zazdrością. wiec jak tylko poznałam kogoś innego zostawiłam go mówiąc że coś się wypaliło. (kiedy mu powiedziałam on nie odpuszczał przyjeżdżał, dzwonił naprawdę nachodził wręcz) jednak po jakim czasie zdałam sobie sprawę że to był człowiek mi pisany :) zaczęłam wiec przebywać w jego towarzystwie i prawdę mówiąc zrozumiałam że go kocham jak ujrzałam pewnego dnia z nim dziewczynę ,która go całowała. poczułam ukłucie w brzuchu, żal i zrozumiałam swoją głupotę. jakoś się zeszliśmy a dziś?? jesteśmy 6 lat po ślubie i mamy dwoje dzieci :)

Gość madfaa
bo mi tak zrobila kobieta i nie wiem czy bedzie zalowac tego, bardzo ja kocham i ona tez mnie ale wlasnie taka rutyna i sprzeczki nas zniszczyly, moze zrozumei kiedys

Gość madfaa
piszcie czy mialyscie takie przezycia i kolesie tez :)

Gość pozwolic???!??!??
"rutyna i sprzeczki " to albo rutyna i nudy albo sprzeczki...sprzeczki nie sa nudne no chyba ze juz dawno sie nic do tej osoby nie czuje