Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zla 20

w obliczu spotkan ze sponsorem przestaje chyba kochac mojego chlop[aka

Polecane posty

Gość taka jedna zla 20

moj sponsor ma 29 lat, ma zone i 6 letnia coreczke chodzi na luzno, tzn ma fajny styl, skurzane kurtka itp, ma 187 cm wzrostu, wlosy fajnie postawione do gory, muskularny, dobrze zbudowany, da sie z nim fajnie pogadac, w lozku traktuje mnie jak dziwke, mowi do mnie wulgarnie, spuszcza sie na twarz, ale potem sie przytula, rozmawia o zyciu wobec tej sytuacji zaopserwowalam, ze coraz mnej kocham kojego clopaka, mojego rownolaka, ma 20 lat wydaje sie mi nagle takim dzieckiem, frajerem, oferma sponsor mi opowiada o swoim nowym biznesie, a moj chlopak o tym, ze wczoraj gral na kompie 3 godziny, zenada :O a wyjazd na wakacje to obowiazkowo 2 klasa pociagow i do tego linie regionalne, bo ponoc tansze :O

Gość Macius skarbie
mam nadzieje że to prowo..żadna kasa nie jest ważniejsza od uczuć itp. ten ma 29 lat i rodzine Ty jestes dodatkiem , a dla chlopaka pewnie calym swiatem

Gość tralalalaaaaaaa
uwierz że żaden chłopak nie chciałby z tobą być bo jesteś zwykłą dziwką

Gość *Roksanka*
Widocznie odpowiadaja Ci starsi, sprobuj poszukac takiego wolnego :)

masz faceta. czego ty chcesz wiecej??? kiedys bedziesz tego bardzo zalowac. a sadze ze jak juz teraz zdradzasz...... to bedziesz robila to ciagle...

Zrozum młodszego faceta - jeszcze nie jest ustawiony. Jednak szanuj też siebie. Bierz od młodszego połowę tego, co bierzesz od sponsora. Jeśli go nie stać - kopnij w dupę i znajdź takiego, który wie jak dbać o kobietę 🖐️ :classic_cool:

no tak lepiej wziasc sie za zajetego , wolalabym miec takiego chlopaka ktory mowi ze gra 3 godziny na gierce niz takiego ktory ma swoje zycie i robi ze mnie dziwke , z reszta sama z siebie zrobilas. 20 lat .. i miec sponsora ....CHOREE !!! WSPOLCZUJE TWEMU FACETOWI ze zyje w nieswiadomosci

Wogóle Go nie kochasz skoro się spotykasz z innym facetem ... . Więc po co sie oszukujesz, że przestajesz ... . Porownujesz ich obu i twoj chlopak jest na straconej pozycji. Ale to nie jego wina, jest mlody, ma inne myślenie, wiele przed Nim i niewiele jeszcze osiągnął (Tobie pewnie chodzi o finense, bo piszesz z obrzydzeniem o podróży pociągiem 2 klasą) a Tobie imponuje straszy facet z ulożonym życiem i stabilnym finansowo. Sama z resztą jesteś jeszcze młoda i malo odpowiedzialna, szalejesz i jesli mam Ci coś poradzic to zostaw tego swojego chlopca bo go krzywdzisz, nieważne jaki by on nie był, ale jesteś nieuczciwa i niemoralna. Twoj sponsor to ch***, ale tacy są niektozi faceci i nic na to nie poradzę, że ma ochotę na igraszki z Tobą, pewnie Tobie to też odpowiada. Więc się zastanów, czy masz sumienie tak zdradzać swojego chlopca.

Gość O RAJUSIEEEEEE
Odwróć teraz sytuację, twój facet jest ustawiony, jest z tobą. Wydaje ci się tylko, że z tobą, bo niestety, on sponsoruje jakąś laskę za to samo, co ty dajesz gachowi. Wytęż wyobraźnię, ty jako ty ... on niby cię kocha, ale tamta daje mu więcej, bo jej za to PŁACI. Jak nazwałabyś taką dziewczynę ze swojej pozycji? Pytanie retoryczne, prawda? Jak dla mnie zostaw chłopaka i podejmij się "zarobkowania" na cały etat, nie umiesz kochać ... No i nie zazdroszczę, kiedy prawda jakoś wypłynie na jaw, sponsor wiecznie nim nie będzie, w końcu znudzisz mu się, myślisz o ty,, co wtedy? Co ci pozostanie? On ma swój azyl, zonę, pewnie dziecko/dzieci, biznes ... zawsze będziesz piatym kołem ... i niestety szacunku od niego nie doczekasz. Płaci ci za sex, myśląc o tobie myśli o tym, za co ci płaci, a nie o tym jak fajnie jest z tobą. Może zona nie ma czasu słuchac jego opowieści, co w biznesie i stąd ucieczka do kogoś, kto oprócz tego że da mu coś innego niż w domu ma, to jeszcze grzecznie posłucha ... ech, dziewczyno - nie szanujesz swojego ciała, ani ani

Ja nie będę Cię oceniać. Nie dziwię się, że imponuje Ci starszy zadbany, ułożony facet. To normalne. Kobiety mają potrzebę bezpieczeństwa, stabilizacji. Twój młody chłopak nie może Ci tego jeszcze dać. Oni są w innych momentach życia. Za 10 lat Twój chłopak również może być ułożony, z firmą itd. Na jakikolwiek związek ze sponsorem nie licz, to nie jest tego typu relacja. Uważam, że powinnaś być również szczera ze swoim chłopakiem. Jeśli chcesz mieć sponsora to jednak powinnaś być wolna. Po zakończeniu historii ze sponsorem możesz poszukać trochę starszego chłopaka.