Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepewna987

czy to taka strategia?

Polecane posty

hej, możliwe że pomyślicie że jestem nienormalna i przesadzam ale proszę was o radę. A mianowicie chodzi o mojego faceta.Przez ostatni czas wyjeżdża do pracy w inny rejon Polski i jest tylko 1 dzień w tygodniu w domu. Najpierw napiszę że jest bardzo przystojny i dziewczyny często go podrywają na tym wyjeździe i jak idzie tam do baru to często próbują go poderwać ale on się nie daje i mówi że jest zajęty a później opowiada mi o tych sytuacjach. Bo jest ze mną szczery. Ale ostatnio było coś takiego że siedział z kolegami z pracy w barze i 2 dziewczyny dosiadły się do nich i ta jedna próbowała go poderwać, przysuwała się do niego a mój dawał jej do zrozumienia że nic z tego nie będzie ale ona dalej więc położył na stole tel z moim zdjęciem myśląc że da mu spokój ale to też nie pomogło więc ta druga dziewczyna (Natalia) się wkurzyła i powiedziała jej że ma go zostawić w spokoju bo to jest jej szwagier i on jest zajęty (chciała mu pomóc) i tak zaczął rozmawiać z tą Natalią okazało się że ma faceta też bardzo przystojnego i że wkurza ją jak laska wie że facet jest zajęty a dalej próbuje go poderwać.Wszystko fajnie i można by pomyśleć że jest ok ale dziwi mnie kilka rzeczy a mianowicie to że po 1. Sama siedziała w barze a później przysiadła się do obcych facetów i rozdawała wszystkim numer tel (laska ma fajnego faceta a sama siedzi w barze,dziwne). 2.Jeśli ma takiego przystojnego faceta to dlaczego nie ma jego zdjęcia np. na naszej klasie przecież jak się ma przystojniaka to fajnie się nim pochwalić (a do mojego często mówiła że jest mega przystojny). 3. Zamiast spędzać czas ze swoim ukochanym to siedziała z moim w jednym dniu na następny też z nim siedziała na ławce i do tego umówiła sie że będzie mu pokazywać miasto we wtorek a w czwartek znowu. Dziwne dla mnie to jest że ma faceta a tylko umawia sie z moim na zwiedzanie a praktycznie go nie zna. Nie wiem może to moja paranoja a może ona sobie obrała taką strategie, proszę doradzcie coś.....

Gość awsdrftghjasdfrtghjk
facet opowiada ci bajki i bardzo manipuluje i klamie bo sypia z innymi ty jestes naiwna laska ktora swojej intuicji nie wierzy skonczysz zle z tego powodu chyba ze kopa temu penisowi dasz a tego nie dasz tylko bedziesz lizala i pierdolila o milosci http://www.youtube.com/watch?v=c-rU2wXHVsA

załóżmy że tak jest i kłamie to wydaje mi się że gdyby miał coś na sumieniu to nie opowiadałby mi tych wszystkich rzeczy tylko zataiłby to wiedząc że i tak się o tym nie dowiem