Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżagaszaga

Poznałam fantastycznego faceta... ale ma małego...

Polecane posty

Gość dżagaszaga

Jak w temacie... Super mi się z nim gada, jest niesamowity, czuły, kochany, nadajemy na tych samych falach... Wiem, że rozstał się z kobietą która notorycznie go zdradzała... teraz się zastanawiam czy to nie było powód... No ma bardzo małego penisa... poza tym nie za urodnego.. Kurcze wielki przystojny facet... zupełnie nie tego się spodziewałam....

Gość zaciekawiony temmatem
malego tzn jakiego? w cm.

Gość maluch_11cm
ja tez jestem fajny , przystojny i...mam malusiego. Na dodatek czesto mi nie staje. Jestem jzu po rozwodzie i zwiazek z kazda kobieta konczy sie na pierwszym albo drugim seksie:(((((

Gość mega_podrywacz
to wysocy, przystojni faceci moga miec male czlonki?

No pewnie, kwestia genów. Ja też jestem ciekawa ile centymetrów liczy sobie członek chłopaka autorki.

Gość dżagaszaga
nie wiem, nie przystawiałam linijki.... Ale jak chciałam mu zrobić dobrze ręką i złapałam go całą ręką, to miałam małe pole do popisu... rozumiecie?... No właśnie, myślałam, że wielki, przystojny facet będzie krył coś zupełnie innego w spodniach....Trochę mnie to odepchnęło od niego... wcześniej miałam faceta z wielkim penisem i do tego takim ślicznym, idealnym... ciężko będzie go zastąpić...a to jest jednak istotne...

jesli jestes niezadowolona z waszego zycia erotycznego to odradzam ci zwazek partnerski z nim... skoro tak super sie dogadujecie zostancie przyjaciolmi... prosta sprawa zwiazek dwoja ludzi rozni sie tym od zwyklych relacji tym ze nie tylko jest sie super przyjaciolmi, ma sie wspolne pasje itd itd a tym ze czujesz pociag fizyczny do tej osoby i masz udane zycie erotyczne z nim

Gość mega_podrywacz
zawsze mnie smieszyla srednia 15cm. ok, u faceta co ma 170cm to ok, ale u jakiegos kolosa co mierzy ponad 185cm, to musi to smiesznie wygladac :D

Gość ales ty głupia hahahaha
a ja spotkałam małego (164cm) co ma duuużego :-P dostałam w bonusie, bo nie patrzę jak tępa idiotka jedynie na wygląd :-O

Gość tez w sobote mialam
Przyjemnosc zaciagnac faceta do lozka, przystojny, wysoki, swietna praca ( adwokat) mieszkanie wlasne, samochod... zdawalo mi sie dziwne czemu ciagle jest sam (29l) Nie dosc ze jego penis byl maly to jeszcze jakis powykrecany :( szkoda no i w sumie nic z tego nie wyszlo, po kilku nieudanych probach poszlam " spac" i wymknelam sie nad ranem :(

Gość mega_podrywacz
bo niscy faceci swoje braki we wzroscie nadrabiaja w cm w spodniach

Gość czekam i czekam.....
Wiesz co Autorko? Ja też spotykałam się z takim facetem, co miał mikroskopijnego penisa. Jak go pierwszy raz dotknęłam i zobaczyłam to myślałam, że to sen :P Wiem, ze to będzie okrutne, ale dałam sobie spokój. Nie miałam zamiaru później udawać orgazmów. Teraz mam faceta, który ma 2 razy większego i jest idealnie...

Gość ales ty głupia hahahaha
mój ma 19cm

Gość mega_podrywacz
a jak ktos ma penisa co dziewczyna lapie go na calej dlugosci dwoma rekami i jeszcze troche wysaje, to duzy?

no no szok !.. idealnego slicznego ... no brawo , powiedz to swemu obecnemu partnerowi napewno sie ucieszy .. boze co za baby tu siedza , a co to za roznica , jak wielki to dobrze jak bardzo wielki to zle jak maly to w ogle zle , wiesz co? gowno prawda kazdy z facetow rusza sie sie mozna byloby powiedziec w ten sam sposob przod tyl... sama mialam kiedys faceta z mniejszym przyrodzeniem i nie jeden z wiekszym mu nie dorasta do piet !!! .. DZIEWCZYno jak go pokochasz to to zaakceptujesz , to jest nie zalezne od niego , to tak samo jak by ci powiedzial ze masz male cycki a jego dziewczyna miala sliczne duze jedrne .... zeby tylko takie problemy byly na swiecie jak ten ktory opisalas... zenada..

Gość fan very:)
Oz kurfa jak ja sie ciesze ze mam te 16cm i nie mam takich problemow... przeciez przez takiego malego zasranca mozna miec przegrane zycie :o Moje 16cm rzadzi! jestem szczesliwy! :D

Gość dżagaszaga
Kurcze... ale to straszne... w życiu nie sądziła, że to będzie dla mnie takie istotne... Jeszcze żeby właśnie facet był w stanie zostać przyjacielem... ale on ciągle mnie molestuje, ciągle dąży do jednego... Nie kochałam się z nim... bo to początki... ale były już macanki... i owszem.. w tej dziedzinie ma talent... ale szczerze odechciało mi się reszty...po tym co zobaczyłam... Nie mówię, że specjalnie wybrałam takiego, bo myślałam że będzie miał dużego.. w ogóle o tym nie myślałam, ale jak ktoś zauważył... jak go zobaczyłam w całej okazałości to wręcz nienaturalnie wyglądało...

Gość Walczę o własne szczescie
Maluchu_11cm, a ile masz lat i co dla Ciebie jest ważne w zyciu poza sexem? Ja uazam, ze zawsze znajda sie mezczyzni, ktorzy zostawia kobiete, bo zbrzydla, utyla, ale takze są kobiety ktore opuszcza, bo partner zaczął mniej zarabiać, stracił prace lub nie do końca sprawdza sie w lozku.. Nie mogę zrozumieć jak mozna tak postąpić kochajac kogoś?, jak mozna przekładać to wszystko nad człowieka?...tymbardziej ze w dzisiejszym swiecie łatwo wiele rzeczy "udoskonalić" czasami troche wyobraźni, pieniędzy, a przede wszystkim wsparcie kochającej osoby:) pozdrawiam

Gość tez w sobote mialam
Moze troche to prawda bo kiedys sypialam z kolesiem ktory tez m malego ape wtedy miedzy nami sypaly sie iskry i pociagal mnie cholernie nie tylko fizycznie ake tez paychicznie ze tak powiem. Z tym sobotnim kolesiem wrocilam do domu po baletach i nic nas nie laczy Lo moze dlatego ten maly penis tak zadzialal. Nie tego sie spodziewalam :P

Gość mega_podrywacz
niech sobie ogoli lono to optycznie mu sie zwiekszy. A autorka niech zmienia kochanka, pewnie na sama mysl jak o tym nieapetycznie wyglądającym penisie chce sie zapisach do klasztoru.

16 cm to dużo. Powyżej średniej. Ech. W sumie co ja będę mówić, i tak jakieś kompleksiarstwo zaraz stwierdzi, że facet, który nie ma 20 centymetrów przegrał życie. Slava. 🖐️

Gość dżagaszaga
no cóż przed nim miałam jednego faceta.. więc porównania wielkiego nie mam... ale z pierwszym (mężem) byłam 7 lat... już się przyzwyczaiłam... jeden plus.. w tym przypadku mogłabym go całego do buzi włożyć.... tylko jakos ochoty nie mam....

Gość dżagaszaga
No ja się nie zakochałam jeszcze w tym facecie... może jakbym go najpierw pokochała a potem zobaczyła.... to nie byłoby istotne...ale stało się inaczej...

Bierz tyle centymetrów ile uda ci się zmieścić w usta. Jak ci się z nim świetnie dogaduje to wskocz mu na ramiona. Jak da radę Cię utrzymać, to wszystko będzie OK. Zresztą nic nie ryzykujesz o jego kutasa przecież się nie potkniesz.

verka, dla ciebie moje 16 jest wystarczajace prawda? :classic_cool: dolozymy do tego element bicia laczkiem, ktory tak ubostwiasz i orgazm murowany :classic_cool:

nie myslalalas o tym by poszukac sobie kogos z wiekszym przyrodzeniem?? .. moze ty poprostu potrzebujesz najpierw dobrej maczugi a potem oceniasz czy cos sie rozwinie , wybacz nie gniewaj sie ale dla mnie to sie w glowie nie miesci ... skoro jest taki zajebisty jak napisalas ... to spobujzrobic krok ... ale w sumie jak napisalas ze nie chcesz to nie zwodz go , zostaw go w spokoju .. napewno znajdzie sobie dziewczyne a ty sie rozejrzyj jak to mowia wiekszym sprzetem .. mam nadzieje ze w koncu ktos ci dogodzi ....;/;/

Pozyczylem od twojej, odwiedzilem ja dzis niczym listonosz z knaga na wierzchu :classic_cool: nadziala sie niczym rasowa suczka :classic_cool: MILF MILF MILF!