Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginger21

inwestycja?!

Polecane posty

wiem, że powinnam umieścić to gdzieś indziej, ale tu zagląda najwięcej osób, więc może ktoś mi podpowie. Odłożyłam sobie 30 tys zł, w co powinnam zainwestować, bo nie mam pojęcia...

Gość zimny jak lod zachwalal
hahahhaha odlozylas :D raczej wydoilas swojego asfalta :D

ja mam własne pieniądze bo w przeciwieństwie do połowy was pracuję... i przede wszystkim dostaję teraz mutterschutz i pieniedzy będzie jeszcze więcej... więc pytam grzecznie

Zu wenig Mein Schatz ;) Jak posiadasz stale zrodlo utrzymania to oszczednosci lokuj (lokaty bankowe), zeby inflacja ich nie zjadala (jak zamierzasz wrocic do PL). Eurobank posiada np. 4,05% w stosunku rocznym, przy inflacji indywidualnej na poziomie 3% pieniadze nie straca na wartosci. Oczywiscie nie ma co liczyc na jakies zyski, ale od tego jest stale zrodlo dochodu a lokata jest pewna.

Gość gość
Możesz np. wynająć jakiś magazyn lub biura. Ja prowadze swoje razem z firmą http://nieruchomosci-slask.pl/ ponieważ jest dużo papierkologii. Nawet dobrze to prosperuje i jest pewny dochód co miesiąc. Pozdrawiam

Gość gość
Ja zdecydowałam się na fajna i opłacalną inwestycję. Mianowicie kupiłam apartament Lubicz w miejscowości Rowy, nad morzem. Uważam, że była to świetna decyzja, ponieważ taki apartament moge wynajmować. A z racji, że to turystyczna miejscowość, to inwestycja szybko się zwróci, bo chętnych będzie wiele.

Gość Ukulka545

Jak dla mnie najlepszą inwestycją jest inwestycja w siebie. Może po prostu zastanów się nad jakimiś dobrymi szkoleniami? Na początek mogą być to takie kursy bezpłatne, a w dalszej perspektywie - kto wie?...