Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TithieI86

Jakie seriale oglądacie?

Polecane posty

Jeszcze raz, bo coś zniknęło. Jakie oglądacie seriale? Dużo oglądacie, jakie są Wasze ulubione?

Gość Alexia De Large
Ja uwielbiam The Simpsons, i czasem Star Trek :D

Gość michailow
kiedyś oglądałem dwóch i pół, teraz na studiach juz nie mam czasu :(

Oglądam nieregularnie. Własnie znikają topiki. Dr House Zabójcze umysły Rodzinka.pl Szminka w wielkim mieście Barwy szczęścia Pierwsza miłość

Gość nie oglądam żadnych
zarabiam kasę w tym czasie, dobrą kasę!!!!!!!!!!!! :-P

Gość kolokijuh
ja ogladam duzo, ale ostatnio "pretty little liars" bardzo wciagajacy. A poza tym ogladalam gossip girl, californications, desperate house wife, dr house, lost....ale zawsze jak dojde do ostatniego dostepnego sezonu i musze czekac tydzien albo nawet kilka mies na nastepne odcinki to juz rezygnuje...lubie ogladac po 2-3 odcinki jak jest cos interesujacego:) teraz chce zaczac jeszcze jakis fajny, bo na te pretty little liars wlasnie musze czekac tydzien az bedzie nowy odc i szlag mnie trafia...

Gość ale jazda ....
Gra o tron

Ja oglądam stanowczo za dużo :o Z polskich: hotel 52, przepis na życie i mjm zza granicznych: Gra o tron, Dexter, Dr. House, V, OTH, Mentalista, Fringe, Californication.. Poza tym oglądam jeszcze top chef, akademia nowellego, resauracja w domu i inne programy z kuchnia.tv

Ja też oglądam masę seriali ale powoli mi się kończą. ;) Też lubię oglądać całe sezony a nie czekać regularnie na odcinki. Moje top 15 to 1. Stargate Atlantis 2. Gossip Girl 3. The Vampire Diaries 4. Stargate: SG1 5. Grey's Anatomy 6. True Blood 7. House 8. Sons of Anarchy 9. Desperate Housewives 10. 90210 11. Greek 12. Entourage 13. Legend of the seeker 14. Californication 15. Secret Diary of Call Girl 16. Lost(tak nisko z powodu ostatnich sezonów) 17. Merlin 18. Suits(dobrze się zapowiada ale zobaczymy czy dalej będzie tak fajnie) Poza tym oglądałam też One tree hill(taka obyczajówka ale na zapchanie nudnego wieczora fajna), Breakout Kings(fajne ale dopiero jeden sezon, więc ciężko powiedzieć coś więcej), Alphas(dobrze się zapowiada), Monka. Z polskich oglądam Ranczo(uwielbiam!), Usta usta, Klub szalonych dziewic, 39 i pół. Lubiłam też Falę zbrodni. To są takie mocne polskie seriale, a jak mam czas i ochotę to oglądam czasem Szpilki, hotel 52, Przepis na życie. Brakuje mi dobrego polskiego kryminalnego serialu. Kolokijuh, no właśnie tak zabieram się do tego PLL ale nie wiem, pierwszy odcinek mi się nie podobał, ale wiele osób mówi, że bardzo fajny, polecasz?

A oglądałaś serial "Nowa"? Polski, kryminalny i o dziwo całkiem fajny. Niestety jest tylko jeden sezon.

Gość kora78
Polskie seriale kryminalne dają radę:) Zwłaszcza polecenia godne są te, które w kontrze do większości takich produkcji traktują o kobietach:) Krew z krwi, Nowa są ok, ostatnio chłonę Przeznaczenie, gdzie komisarz Anna rozwiązuje zagadki morderstw i zaginięć przy pomocy prawdziwej wróżki. Odradzam oglądanie samemu w nocy - serial niezwykle realistyczny i działający na emocje;)