Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

sprzedam tanio suknie na wysoką i szczupłą panne młodą

Polecane posty

Gość widziałam dużo ładniejsze
na używaku za 3 zł

Gość 330zł
Tak, oczywiście, komu takie kity wciskasz - 3 zł? po tyle to jest para skarpetek, majtek lub ostatni dzień - podkoszulek po 3 zł. Nie kłam. Po co to robisz? Nudzi Ci się?

Nie nudzę się, po prostu wyrażam swoje zdanie. Byłaś kiedyś na używaku ja chodzę dwa, trzy razy w tygodniu i się tego nie wstydzę. Na wyprzedażach widziałam po ok. 17 zł za kilko, kilka dni wcześniej można to samo kupić po ok. 40 zł. Fakt suknie wymagają prania czyszczenia i przeróbek.

Gość 330zł
tak, byłam w secondhandzie mnóstwo razy, stąd wiem jakie są ceny i dlatego też to, co napisałaś było obraźliwe. Nie dotyczy to mnie, ale już bez przesady, że za 3 zl. Poprawiłaś się stwierdziłaś, że jednak za 17zł. No i moim zdaniem to akurat byłby łud szczęścia, żeby za 17zł kupić coś takiego, bo lepsze suknie, mniej zniszczone chodzą za 30-50zł i są kupowane w pierwszy dzień, w dzień dostawy. Tak więc dotrwanie do dnia, gdy jest duża zniżka w przypadku takiej sukni byłoby cudem. Chyba, że u Ciebie jest zwyczajowo dużo taniej. Jednak w suknię w tak dobrym stanie, prawie nie noszoną i za 17zł nie wierzę i Ty też, więc po co to zmyślanie i kłamanie, że za 3 zł? Czy Wam tak trudno się przyznać, że zrobiłyście komuś przykrość, złośliwość i za nią po ludzku - przeprosić? Do niektórych dziewczyn - trochę klasy, dziewczyny, proszę.

Gość aleksandraphl
Jaki to rozmiar, ile cm w talii, szerokosc ramion, dlugosc sukienki?

źle mnie zrozumiałaś napisałam że 17 zł za kilo, ona napewno tyle nie waży, akurat takie skromne są lekkie

rozmiar 36/ 38 , talia 65 cm, biust 88 cm , wzrost - szyta na 180 cm ale można spokojnie skrócić:)

Juz mam Papilio 2010, model 1038. Cudna... Autorko, Twoja suknia tez bardzo ladna, ale podalas zbyt malo szczegolow. Jak ktos ma sie zainteresowac na powaznie, gdy nie ma nawet wzrost, obcasa, podstawowych wymiarow, obwodow... Uzupelnij informacje :)

Gość sdsdsdsdsdfdf
gdyby miala inna gore to by byla ladna, nie lubie sukien bez ramion ale cos w tym stylu tez mi sie nie podoba, nic specjalnego jednym slowem :O a ty nie wygladasz wcale na taka super szczuplą, rece masz grube :O