Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

----MOTYLEK----

ciaza?? czy co bo nie wiem;/

Polecane posty

Mozliwe jest, ze cos zjadlas i teraz cie boli, mnie ostatnio mdlilo, brzuch mialam jak balon bo sie ne moglam wyproznic i na pewno w ciazy nie jestem. sprawdz czy okres ci sie nie spoznia.

Jezeli wspolzylas bez zabezpieczenia i teraz spoznia ci sie okres to mozliwe, ze jestes. Natomiast w kazdym innym przypadku pewnie cos zjadlas. Zreszta samo to, ze cie mdli nic nie znaczy. mnie w ciazy np wogole nie mdlilo. mdlilo mnie pare dni temu bo sie najadlam.

nie martw się na zapas. ja kilka miesięcy temu miałam dopiero stracha. Takie mdłości miałam ze 2 tygodnie albo i dłużej, cycki nabrzmiałe, żołądek kuł mnie, ogólne złe samopoczucie. bałam się jak cholera. okres dostałam, ale co mi po okresie jak miałam takie obiawy. w mojej okolicy pewna dziewczyna dowiedziała sie o ciązy dopiero jak była w 5 miesiącu, bo do tej pory miała okres, a właściwie nie okres tylko krwawienia.

no nie jestem w polsce takze tu gdzie jestem apteka dluzej otwarta jest w czwartek... a tak to przcuje.... tyle ze ja przed chwila czulam glod... jak sobie pomyslam co by tu zjesc to naszlo mnie na wymioty... ost kilka razy wymiotowalam...

kafa ja mam wlasnie tak od 5 dni... w ogole w glowie mi sie kreci... palilam papierosy tak 8-10 dziennie a teraz nawet jednego nie moge dopalic bo w glowie mi sie kreci jakbym byla pijana...

Tylko test albo badanie z krwi dadza ci odpowiedz. my mozemy tylko zgasdywac gdyz mdlosci, wymioty i zle samopoczucie moga wynikac zarowno z ciazy jak i z czegos innego. jak nie mozesz sama kupic testu to popros o to twego faceta czy jakas kolezanke.

Tez mi siewydaje, ze jezeli mialaby byc to ciaza to jeszcze za wczesnie na objawy, ale np mpjej kolezance objawy ciazy pojawily sie bardzo szybko. mi pojawily sie po jakims miesiacu od poczecia.

lady love skad wiesz ze za wczesnie jak nie wiesz kiedy uprawialam sex.... no z mezem kupimy ale w czwartek......... ehhhhh nie wiem co myslec

Wiesz może to zatrucie pokarmowe, zwyczajnie.nie zawsze obiawia się to biegunkami. tez tak nie raz miałam ze jak brzuch mnie bolał z przejedzenia to i palić siły nie miałam. spokojnie. a powiedz, jest techniczna możliwość ze zaszłaś? np.kochałaś sie bez zabezpieczenia, gumka pękła lub spadła ? jeśli nie to nie masz czego sie obawiać. nie ma możliwości, plemniki nie są supermenami przez lateks nie przejdą a na skórze (nie w pochwie)przeżyją max. 5 min,, 10 min

noo kochalam sie bez zabezpieczenia... maz skonczyl w srodku kilka razy... dlatego mam obawy bo nigdy tak nie mialam... jak sie objadlam to usiadlam na wc i po sprawie...

prowo !!! kpina , dziewczyny 21 wiek mamy ! nie trzeba apteki do kupienia testu w do drugim sklepie sa , a teraz durex wypusil linie kondonow z testem gratis , dla chcacego nic trudnego , uwierzyla bym ci gdybym sama nie byla za granica, a jestem i wiem ze test kupic to tak jak pojsc po napoj:)

a co ty jestes na wiosce czy za granica bo nie rozumiem?? ze ty masz problem z kupieniem , jak masz problem to napisz ze wyjechalas na odludzie od razu a nie tutaj wypisujesz ze nie masz jak do czwartku bo zabrzmialo to tak jak bys byla gowniara ktora musi czekac do czwartku na kieszonkowe ... jakies domysly ja nie wiem .. nie mozesz kupic to spoko tylko nie tlumacz sie ze nie masz gdzie bo w to nie uwierze

tak mam 12 latek i mamusia nie daje mi pieniazkow. w czwartek mi obiecala dac. hehehe:D:D:D haha chcialabym byc jeszcze gowniara ale niestety nie jestem. pisze prawde;0 ja pracuje do 18:30 i jakos nie mam jak dostac sie do pobliskiego miasta NA zakup testu...... w czwartki sa sklepy otwarte do 21 wiec dlatego musze czekac..... jestes za granica to gratuluje ale zapewne nie tu gdzie ja...

a nie mozesz skoczyc do supermarketu, albo do centrum handlowego? zreszta po co ja to pisze.. test i tak jeszcze nic nie wykarze bo jest za wczesnie

to gdzie ty mieszkasz na jakims odludziu? ja tez mieszkam za granica, pracowalam do 18:30 i po pracy bez problemu moglam pojechac kupic test.