Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

----MOTYLEK----

ciaza?? czy co bo nie wiem;/

Polecane posty

Lady love . Zagranica to wiocha a ona po 18 konczy prace wiec , nie ma jak przeciez o 19 godzina policyjna i do domu trzeba , motylek motylek skoro nie jestes gowniara ? to czemu opisujesz tak dziwne objawy , powiedzialabym objawy przestraszonej 20 letniej dziewczyny , bol zoladka , skoro jestes dorosla to chyba bez sensu sie tu radzic , skoro mozna pojsc do sklepu i samemu sprawdzic\\/???

hmmm 23 mam dostac okres, czyli jutro.. i jutro juz bede mogla zrobic test... (cza najpierw go mniec;D) to gdzie wy kupujecie test?? ja mieszkam w szwajcarii... niestety tu sa sklepy do 21:0

Sorry jesli ty pracujesz do 18.30 a sklep jest otwarty do 21.00 to masz 3 i pol godziny. chyba, ze u ciebie za granica kupno testu jest procesem bardziej skomplikowanym.

chcialam dowiedziec sie czy jakies kobiety mialy takie objawy ..... a nie sie radzic:0 no dla was to proste mam 12 lat czy ile tam myslicie w swoich glowkach i mam godzine policyjna:D:D no no jakie to myslenie jest proste:D juz wole mieszkac na odludziu niz mniec tak plaskie myslenie....

jutro? a ja myslalam ze napisalas za kilka dni, no chyba ze czytac nie potrafie.. testy mozesz nabyc w aptece rzecz jasna, w supermarketach, w drogeriach

Bylam w szwajcarji , i Wiem ze sklepy zamykaja wczesnie tak jak w UK . tylko z ta roznica ze ty masz az 3 godziny .. i az 4 dni na kupienie testu .. To straszne w jakiej okolicy mieszkasz , bo widocznie kupienie testu graniczy z cudem , a po cud jak wiadomo do czestochowy ... thaisse80 ;)

Sluchaj ty po prostu to co piszesz nie ma zadnego sensu. ja tez mieszkam za granica i w malym miasteczku. Jak pracowalam to tez konczylam prace kolo 18.30. U mnie testy sa do dostania w duzych supermarketach (akurat nie w moim miasteczku) i aptekach. Jesli apteka w dany dzien nie byla czynna to sie jechalo di innej majacej dyzur. skoro ty pracujesz do 18.30 a sklepy sa czynne do 21 to jak pisalam masz 3 i pol godziny. gdzie ty musisz jechac po te testy? na drugi koniec swiata?

Plytkie i denne myslenie wlasnie Ty masz , niestety . a twoja zagranica to pewnie palcem po mapie :) .. Oj kolezanko .... piszesz tak nie dorzecznie ze az brzydnie czytac , skoro masz jutro dostal okres to sobie poczekaj ..do jutra a jak nie to do czwartku a nie tu gadasz ze do 21 . a moze u Ciebie testy sprzedaja akurat we czwartki bo ludzie sa az tak ograniczeni Ja ci niczego nie musze udowadniac tym bardziej tego ze bylam w Szwajcarii

ojjj szkoda mi slow..... ehhhh kobity kobity:0 tu naprawde sa same dzieci gimnazjum itd;0 no coz narka... :D:D:D hehehe ty to masz zagranice:D:D hahaha widze ze ty jezdzisz palcem po mapie:D:D

Nie musze jezdzic palcem po mapie ,swoje wiem , nie jest wyczynem bycie zagranica . starczy ze juz szkole podstawowa , licealna i studia dawno mam za soba wiec , zegnam , wylamalas sie bo pierdolisz od rzeczy .. i wyszlo szydlo z worka :) .. nie zapomnij kupic testu i wes na zapas jeszcze dwa albo i piec , zebys znowu biedna nie musiala czekac do czwartku :)

Gość suuuprmama
motylek napisz czy jestes w tej ciazy czy nie jak juz zrobisz test bo mnie zaciekawilas he he hehe he he he he he he :)ja mieszkam na wsi i u nas apteka tylko do 14:00 no ale jak dziewczyny pisaly sa jeszcze kolezanki ,sasiedzi znajomi itd oj kręcisz coś

Gość 26.05.2010:):):)
no ja mialam takie objawy takze mozesz byc w cizy. tymi u gory sie nie przejuj, widac ze same nie wiedza czego chca.. pisza ze to forum jest takie i siakie, no przez takie osoby jak one. nie zmienimy tego, niestety.

Gość hhhhhhhhhhhh
szkoda ze nie dojdzie do rekoczynow:D:D:D:D:D:D:D ale wy jestescie puste...