Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolkaawawa

podrywal inna

Polecane posty

Gość Mariolkaawawa

Jak rozgryzc czym facet sie kieruje bedac w powaznym zwiazku, a na imprezie po wypiciu zaczal flirtowac z inna? Masakra..,nie wiem co o tym myslec..

Gość Mariolkaawawa
co o tym sadzicie?

Gość natalia18
a Co powiesz o dziewczynach, które są w związkach i po kłótni ze swoim chłopakiem chcąc się zrelaksować idą na piwko do pubu i lądują z innym w łóżku? Pewna ilość alkoholu całkowicie wyłącza racjonalne myślenie. Blokady zanikają i to wszystko. Musisz na niego uważać, ja tak straciłam swojego byłego :(

Gość kjyfgoublkghoigoib
"Musisz na niego uważać, ja tak straciłam swojego byłego" to chyba on ciebie

Gość natalia18
tez to zauwazylam, ze ostatnie zdanie zle wplynelo na calosc wczesniejszej wypowiedzi. Mialam na mysli inne kobiety, ze tak robia :P A moj ex, poszedl do innej wlasnie w takiej sytuacji, jak opisuje autorka... tylko, ze to za inicjatywa mojej ex-kolezanki.

Gość do natalia 18
skoro poszedł to znaczy, ze wcześniej pewnie miał na nią ochotę. bydle z niego i z niej. są teraz ze sobą?

Gość natalia18
no razem są, naopowiadałam jak głupia koleżance jaki to on dobry w łóżku, że sama chciała to sprawdzić bo zawsze się jej podobał :/

Gość kjyfgoublkghoigoib
"skoro poszedł to znaczy, ze wcześniej pewnie miał na nią ochotę. bydle z niego i z niej. są teraz ze sobą?" a co za róznica czy sa czy nie są wazne ze ma juz go z głowy :)

Gość kjyfgoublkghoigoib
"no razem są, naopowiadałam jak głupia koleżance jaki to on dobry w łóżku, że sama chciała to sprawdzić bo zawsze się jej podobał :/" no widzisz...szkoda ze go wczesniej nie wzieła a nie dopiero wtedy kiedy ty z nim zacze łas byc :) mogła odrazu go brac