Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alee

ciąża ? czy problem z jajnikami ?

Polecane posty

Biorę tabl. antykoncepcyjne prawie rok i oprócz nadżerki którą wyleczyłam nie miałam problemu z tymi sprawami. Ostatnio podczas stosunku zaczęłam krwawić . Od tamtej pory mam różowe upławy a nawet pojawiają się skrzepy. Dodam, że upławy są bardzo małe. Odczuwam co jakiś czas napady gorąca, a także dziwne uczucie w podbrzuszu. Przy naciskaniu odczuwam ból lewego jajnika. Okres miałam normalnie jak powinnam 2 tyg. temu , a następna dopiero za 2 tyg. Czy to mogą być oznaki ciąży, czy może problemu z jajnikami. Miała któraś z was tak ? na wizytę u lekarza muszę czekać, testu nie robiłam, a w internecie nie mogę znaleźć nic konkretnego na ten temat. Proszę pomóżcie bo zwariuję.

Kobieto ty zamiast szukac porady na kafe lec do lekarza. To moga byc problemy hormonalne, zapalenie i Bog wie co jeszcze.

Gość twoja maleńka
Jeżli bierzesz prawidłowo i regularnie tabletki to nie jesteś w ciąży. Napisz jakie tabl bierzesz?

Biorę regularnie i praktycznie o tej samej porze każdego dnia prawie co do minuty. Tabletki to ,,yasminelle ". Mimo, że ich zażywam i tak stosujemy drugie zabezpieczenie prezerwatywy.. Nie daje mi spokoju myśl o tym krwawieniu. Pierwszy raz mi się to zdarzyło .