Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama co nie wie

kupujecie dziecku gazetki z zabawkami?

Polecane posty

Gość ja uwazam ze nie wszystkie
wesola farme tez kupilam,nic nie śmierdzi... ale policzcie sobie ile was bedzie kosztowac zebranie wszystkiego-juz lepiej kupic komletna farme i dac pod choinke :) Moja mama zbierała prenumerate wlasnie ta ale z kościotrupem-wszystkie czesci ciała i tak liczac po 20zl za egzemplarz wydala chyba z 450zł!!!!!! a wiec ta farma bedzie tez tyle kosztowala,nie dajcie sie w to wciągnąć tym zlodziejom!

Nie kupuje bo te zabawki się rozpadają na niezbyt bezpieczne kawałki. Wolę za 4 zl kupić książeczkę z zadaniami i nalepkami. Dużo wiecej frajdy niż gazetka ktora jest durna i nie ma co w niej czytać.

Gość kaja98765
wiosenno mamo czemu zmieniasz nicki? paula123 potem mamani a teraz wiosenna mam???

Gość dekolo
a ja kupuje od czasu do czasu i dziecko jest zadowolone.

Gość mama zaraz dwojeczki
Kupuje, ale nie ze wzgledu na zabawki, bo sa zwykle naprawde byle jakie, ale na sama gazetke. Moj maly bardzo lubi gazetki oraz ksiazeczki, stad lubie mu kupowac takie rzeczy.

Gość olasiaka
ja również kupiłam wesoła farmę bo nic ciekawego nie mogłam dostać w sklepie ani na allegro. za jedną małą figurę trzeba było dać 20zł. 10zwierzątek i wychodzi 200zł do tego zagroda czy jakieś inne akcesoria typu traktor to wychodziły kosmiczne sumy. Wolę dać te 40zl miesięcznie i w razie czego zrezygnować z prenumeraty do tego są fajne książeczki

tez kupilam 1 nr weloej farmy w kiosku i zamowilam prenumerate przez neta zabawki wykonane estetycznie i piekna ciekawa ksiazeczka;-) maly jest zachwycony;-) jak sie znudzi to zrezygnujemy z prenumeraty ktora jest tansza niz w kiosku i dorzucaja jakies gifty

Gość olasiaka
ja własnie do 10 nr będę zbierać na pewno by te gratisy dostać i płacić te 5zl mniej niż w kiosku. mała dostała ten 1nr i teraz z krową chodzi wszędzie, na polu karmi ja trawką i rysuje jej zagrodę. zwirzątka to nie szajs jak myślałam więc super

Gość Kachuuu
Witam, osobiście omijam dalekim łukiem gazetki z zabawkami, bo za 3 gazetki można kupić super książkę. gazetkę czytamy w 20 min i jest w kącie, a większość zabawek rozpada się po 10 minutach... Ostatnio zapisaliśmy się do biblioteki i dziewczyny uwielbiają tam wyprawy. a zabawki polecam robić samemu :-) http://senmisia.blogspot.com/

Gość pppulibka
Zdecydowanie nie, jesli juz to wole skorzystać z takich okazji jak ta z Kodem zniżkowym do sklepu www.nici.pl/ - 1ctak7w4 - kod na -10% , ważny do 26.04.2012