Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama co nie wie

kupujecie dziecku gazetki z zabawkami?

Polecane posty

Gość mama co nie wie

moja sąsiadka kupuje córce tylko zabawki które są dołączone do gazet dla dzieci. ja uważam że są one strasznie kiepskie jakościowo i mam opory. czy wy też kupujecie dziecią takie pierdoły?

Gość mama co nie wie
dzieciom*

ja kupuje ale ze wzgl na gazetke a nei na zabawke, sa tandetne ale niektore sa fajne ciekawe

Ja czasem kupuję- jak małemu wpadnie coś w oko. Nie zebym specjalnie na to polowała. A jak się zepsuje to nad tym nie płacze tylko mam powód do odgruzowania pokoju:)

Gość szeri lejdi
nie kupuję

Gość nie, nigdy
.

Takich typowo dziecięcych gazet raczej nie kupuję, bo syn jakoś nie ma parcia na te zabawki. I dobrze, bo w większości są one tandetne. Natomiast swego czasu uzbieraliśmy sporą kolekcję starodawnych modeli samochodów, które właśnie były dołączane do gazety (jakieś czasopismo dla maniaków samochodowych) za śmieszne pieniądze.

Gość kiedys córka dostała
taka gazetkę z plastikową mini gitarą. Po 2min zabawy struny były urwane a reszta zabawki po prostu rozpadła się w rękach. Szajs!!!!!!!!

Ale faktem jest,ze większość tego nie nadaje się do niczego. Ale jak ma się w domu fana strażaka Sama to warto czasem iść na kompromis:)

Gość mama malej zuzi
my własnie zaczelisy zbierać "wesołą farmę" książeczka plus figurki zwierzątek wiejskich. to jedyna gazeta jaką kupiłam dziecku.

Gość ja kupuję mini mini gazetkę
ze względu na to ze są tam postaci z bajek które ogląda dziecko i mały ma radochę ze świnki Pepy na zabawce :D Moje zdanie jest takie, że zabawki wcale nie muszą być solidne, bo dzieciom bardzo szybko się nudzą, lepiej kupić 10 i wywalić po miesiącu niż jedną porządna, z którą nie wiadomo co zrobić bo wywalić szkoda!

gry z tomek i przyjaciele tez sa super, podobnie jak autka z carsow, naklejki, karty :) dla mnie same gazetki maja nieoceniona wartosc, moj maly sie az pali do tych cwiczen, kolorowanek i historyjek :) a to nie sa duze pieniadze jak mu za 6,90 czy 9,90 kupie gazetke i jeszcze dostanie jakas zabawke

Ja nie, ale czasem mój tata jak zobaczy coś w kiosku, to małej kupi - rzeczywiście w większości straszne badziewie, które jeszcze tego samego dnia w częściach ląduje w koszu. Ale ostatnio mała zobaczyła reklamę "wesołej farmy" i poprosiła męża, żeby jej kupił, jeśli nie znudzi jej się zabawa zwierzątkami, to będziemy zbierać.

Gość juz ktoryś raz słyszę
o tej wesołej farmie i często widzę jej reklamy, faktycznie spoko?

Gość wredna małpa27
spoko,tylko że 2 i 3 część 15 zł a 4 i reszta chyba 20zł :)

Gość wredna małpa27
zanim uzbierasz całą farmę to trochę czasu minie .wolała bym kupić zestaw zwierzaków niż to.kupiłam 1 część ale krowa i świnia śmierdzą ,,chinami,, więc zabawki jak dla mnie do śmieci

można było domyśleć się że tylko nr 1 jest w cenie promocyjnej ale chodzi mi czy książeczka i figurki są dobre jakościowo czy tylko na dobre wyglądają

Gość jjhg
Ja też kupiłam gazetkę z plastykową gitarą i strunami z żyłki, i ku memu zdziwieniu, córa (1 rok i 9 miesięcy) bawi się nią już z miesiąc a nawet da się na tym grać.

Gość wredna małpa27
książeczka fajna ale zabawka ja dla nas śmierdzi chińską gumą niemiłosiernie :(

Gość wredna małpa27
gazety jakie kupujemy dzieciom to scooby doo ,tomek i przyjaciele ,świnka peppa(czasem),kiedyś -świat małej księżniczki

a ma któraś z was ta gazetę w której są marakasy i puzzle? opłaca się kupić?

Gość jjhg
Świnkę i krówkę mamy rozpakowane od wczoraj i zapach został juz tylko bardzo delikatny i przyjemny. Poza tym wg mnie te figurki sa bardzo dobrej jakości - guma nie za twarda i nie za miękka, wielkość w sam raz dla dłoni dziecka, ładne, starannie odlane i pomalowane.

Gość nigu
dziewczyny a ile temu kupilyście ta ksiazeczke wesoła farmę?

Gość ja zamówiłam sobie
prenumeratę tej wesołej farmy od 1numeru i teraz czekam na przesyłkę u znajomej moja córka bawiła się tymi zwierzątkami, nic nie śmierdziały i były dobrej jakości.Przy okazji z1 numerem dostanę tą podkładkę co jest na rteklamie na której ustawia się figurki z 5numerem będzie poduszka a z 10plecak:)

Gość wredna małpa27
a numerów ile będzie??pewnie ze 20

Gość ja takze nie
kupuje raz sie naciełam i teraz juz wole kupic dziecku cos innego

Gość ja uwazam ze nie wszystkie
są zlej jakości,oczywiście mam już doświadczenie w tym :) uważam ze najlepsze "pierdołki" są tylko w magazynie Kaczor Donald....przynajmniej po dwóch użyciach sie nie rozlatują,teraz kupilam magazyn z diodą na rower-super sprawa! ostatnio był bączek świecacy i do dzisiaj zabawki są :) w nastepnym nr ma byc okularki-to magazyn dla chłopców. dobry jest jeszcze magazyn Tom i Jerry :)