Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone oczy mam siabadabada

Byłam dzisiaj na basenie

Polecane posty

i oto co tam zobaczyłam: 80% chłopców w wieku ok 10-12 lat jest spasionych. Przykro mi było na to patrzeć. Akurat dziewczynek w tym wieku widziałam może ze dwie i były dość szczupłe. Ale chłopcy to tragedia, przeraziłam się. Rodzice, pilnujcie diety swoich dzieci, bo to aż przykro patrzeć na te dzieci, one już w tym wieku z miejsca startują w cukrzycę, miażdżycę i inne kwiatki :o

Gość migdałkowy stwor
mnóstwo kobiet gotuje z proszków, paczek, woreczków, sama chemia, która tłuczy, do tego brak limitu na słodycze, słodkie napoje, chipsy, tez uważam ze to tragedia, nie dość, że dzieci chore będą to jeszcze nieszczesliwe bo inni będą się z bich nasmiewać

Gość red_maj
To się dopiero zaczęło. W koncu McDonaldsy, Pizze Hut i inne tego typu przybytki pojawiły się w Polsce niedawno. Za 20 lat spoleczenstwo będzie wyglądać tak jak w USA lub Anglii.

ostatnia-nastka bo może Ty chodzisz tylko na sportowy, u mnie w mieście jest połączony sportowy z rekreacyjnym czyli dzikie rzeki, hydromasaże i takie tam. Na sportowym faktycznie nie było tych tłuściszków, ale na rekreacyjnym okropieństwo :o nie wiem, mam wrażenie że jak ja miałam te 12 lat to prawie wszyscy byliśmy szczupli, a oktyłość była rzadkością, teraz chyba zaczyna być na odwrót :o

Gość diopl
malo jest teraz szczuplych dzieci. nie rozumiem jak mozna dziecko do takiego stanu doprowadzic co te ludzie maja w tych lepetynach..

Gość Waligórski
Ruchu mało - komputer zamiast na rowera i w rezultacie kiepskie sranko.