Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karramba porca miseria

jaka sukienka na jesienne wesle?

Polecane posty

dostałam zaproszenie na ślub i wesele do bliskiej koleżanki na połowę października, ślub jest kościelny. co w tym sezonie warto założyć na tę okazję, żeby w kościele nie zamarznąć, a na sali weselnej się nie zapocić?? proszę o porady, wklejajcie linki z propozycjami stylizacji :)

ładna, ale polyester to zły pomysł na noc pełną szalonego tańca na parkiecie :)

Ostatnim czasem w październiku wbrew tej porze roku jest ciepło, rok temu 25 st! Sama biorę ślub w październiku i jakoś nie nastawiam się na złą pogodę a wręcz przeciwnie:)

To zależy;-) w zeszłym roku byłam na weselu w październiku to wieczorem był szron. A w kościele szczypało w stopy. BTw ta sukienka ledwo przykrywa pośladki jest chyba ciut za krótka.

karramba ładna jest ta czerwona z drapowaniem (szósta licząc od góry, od lewej) Wyboru sukienki musisz dokonać nie tylko pod kątem pory roku, ale również swojego wieku. Nieco inaczej ubiorą się przecież 20 i 30latki.

ta czerowna też mi się podoba :) o dostosowanie sukienki do wieku się nie martwię, natomiast na co dzień nosze się w stylu smart casual i casual, i w szafie brak mi sukienek wizytowych :) czy macie jeszcze jakieś sugestie? mam 34 lata, 160 cm wzr, waga 59, noszę rozmiar 38 lub 40 i mam długie blond włosy. odpadają spodnie i długie suknie :)

widzę że icho, nikt mi nie doradzi... a może jest ktoś kto poleci jakiś blog modowy, gdzie są tego typu propozycje?