Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁysaKlezmerka

Świadome samotne macierzyństwo - co myślicie?

Polecane posty

Gość to jakis absurd...
świadome i samotne? to sie kupy nie trzyma. jak swiadome to na pewno w pelnej rodzinie. a ty bys chciala wychowwyac sie bez ojca? watpie, egoistka i tyle

Gość zalosne to jest
nie sądzę żeby ktoś chciał cie zapłodnić. Tak głupiej i pustej kretynki to jeszcze na tym kloacznym forum nie widziałam :O A rób sobie jak chcesz. Tylko spróbuj wyciągnąć łapę po państwowe zapomogi...mam nadzieję, że jak jesteś taka samodzielna, to nie na koszt podatników.

Gość no skoro uważasz
że nikt nigdy cię nie pokocha i nie będzie chciał mieć z tobą rodziny i w związku z tym jestem tak zdesperowana, to rób jak uważasz. Ale ja bym ci radziła odwiedzić psychologa najpierw. Mówię poważnie.

Gość niedobrze_mi
Dla mnie to bzdura i czysty egoizm, w dodatku skrzywdzisz to dziecko samotnym macierzyństwem, ech, szkoda gadać.

Gość ciekawe co za frajer
da się wrobić w dzieciora po jednym numerku (ew. kilku) z babą, z którą poza seksem nie chce mieć nic wspólnego :D Widmo alimentów może skutecznie odstraszyć potencjalnych dawców. W ogóle to pewnie fajnie jest mieć wpisane w akcie urodzenia ojciec - nie znany :O Jak od jakiejś taniej, przydrożnej koorwy :O

Gość mireczkaa
nie wpisuje sie w akt urodzenia ojciec nieznany. Wpisuje się wybrane imię i nazwisko matki. Po co takie głupoty piszesz???

Gość ciekawe co za frajer
a o ojcu nic się nie pisze ? :D Od kiedy ?

Gość ejbhvjgvujher
próżne gadanie