Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaali123

Co robicie z zabawkami którymi wasze dzieci nie chca sie juz bawic?

Polecane posty

Gość mamaali123

Mam tego ogromna ilosc ale wyrzucić szkoda bo wszystkie uzywane tylko przez 1 dziecko..Eh głupie pytanie...ale co tam.

Gość ja zamówiłam sobie
także sprzedaje na allegro a za to kupuję nowe

Gość ewunia.k
Ja do tej pory sprzedawałam na allegro ale od jakiegoś czasu oddaję znajomej której urodził sie synek.

Gość mamaali123
dobry pomysł z alegro ,a znacie serwis gzie mogłabym np. oddac albo wymienic?

Takie do których wiem , że kiedyś wróci chowam gdzieś po za zasięgiem oczu i później do nich wracam . Mam dużo młodszego brata który niedawno przestał się bawić zabawkami i moja matula oddała je do domu dziecka . Wiem , że są też takie które sprzedają .

Wynosze na strych po jakimś czasie mówię że idę i im przyniosę niespodzianki. Cieszą się jak z nowych. Co jakiś czas przynoszę worki i sami pakują to co im się znudziło. Spróbuj wystawić na tablica.pl albo gumtree.pl jeśli faktycznie chcesz się tych zabawek pozbyć, choć osobiście uważam, ze nie ma sensu sprzedawać zabawek, puki dzieci są jeszcze małe. Nie raz zdarzyło mi się kupić używaną zabawkę np ostatnio krzesełko do karmienia lali baby born i byla zdziwiona ze pani sprzedaje to krzesełko kiedy jej córcia ma dopiero 3 latka i cala zabawa jeszcze przed nia, ale pani stwierdziła ze dziecko sie nie bawi i koniecznie chce je sprzedać (za grosze!) no ok :) dla mnie tylko plus, choć moja ma 4,5 i dopiero się teraz takimi rzeczami zaczyna bawić.