Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy_

Kobiety ponizej 170cm ewentualnie 165cm nie istnieja dla mnie

Polecane posty

Gość fdghgfdhdhf
lady love to nie ja pisalem, teraz podszywacze szaleja:o Dla mnie jestes ekstra kobieta.

jasne zanudzam bo wygarniam prawde . swoją prawde do ktorej mam prawo bo mam i mam mam mam mam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje prawo to opisuje tu i tyle wasze prawo mnie nie obchodzi bo jestescie niskimi pokurczykami wiec wasze wnetrznosci sie cisną boli was i musiscie sie wyzywac na innych co wiaze sie tym ze robicie sie agresywne, smierdzace pierdzące i brzuchate na zawolaniu no i na 100000% spelniacie przynajmniej 9999% z moich wyrzygowin nudne to jest dla was bo was interesuje tylko rąbanie dupy innym pasztetom ze to niby wy mniejsze pasztety taaaa jasne bo kto niby ci to powiedzial albo jak kto jest forsiaty to nagle przestaje byc nudny taaaaak! prawda w oczy kole falszywe hipokrytki tym razem nie rzygam ja S.R.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM na to wszytko

Gość chełka
Janusz widać wieśniaku, że z Bydgoszczy jesteś! Oj widać, tyfusie jeden!!!!!! Rzygam!!!!!!!!!!!!!!!

bella jak zes taka wysoka to cho idziemy sie ruchac, umyje zeby dla ciebie

od 170 cm 175 uwazam idealna kobieta z naciskiem na 175cm ja mam 172cm i dalabym sie pociac za dodatkowe 3cm. gdybym byla nizsza czulabym sie zakompleksioną niskopodwoziówka a tak zakladam but na obcasie 12cm i czuje sie jak gwiazda, jak wyjatkowa kobieta

hahaha od pokurczów mnie nie wyzwiesz bo tak się składa,że mam powyżej 170 . Tak w ogóle to znajdź sobie zadbaną modelkę jakąś i przestań wylewać swoje żale, nikt ci nie każe być z taką jakich nie lubisz (a może jesteś męskim odpowiednikiem tych cech ) :D

QRania ja uwielbiam szpilki , ale nie odważyłabym się założyć ich na miasto bo bym górowała nad wszystkimi :D miałabym 184 :D

Gość hgbyhbfvc
Kolejny nieudacznik. Czasem wydaje mi sie, ze najlepiej by bylo gdyby kosmetyki w ogole nie istniały. Nie byloby teraz takich durnych tematow! Kazdy facet widzialby w swojej kobiecie boginie bez makijazu! I tyle w temacie! a autor chcialby aby kazda kobieta wygladala jak bogini i miala te 175 cm minimum, zenada. Tak poza tym zalozyl ten durny temat, bo widzial faceta bez nogi, ktory znalazl sobie ładną dziewczyne i sa teraz razem i ubolewa nad tym faktem, bo zadna go nie chce.

Gość katarina1155
Ja mam 178 cm i zakładam szpilki, w nosie mam ludzi.

Gość nanajalak
a ja mam 162 ( jeszcze z dowodu), chociaz ostatnio zmierzylam swoj wzrost i wyszlo 165 :o takze dla mnie szpilka - 7 cm (162+7=169) i gitara, po co sie meczyc w 12 cm szpilkach i miec na starosc problemy z kregoslupem i haluksami bleee

JESZCZE PRZYPOMNIALO MI SIE BARDZO WAZNE RZYGAM SRAM I MAM POTOP URYNY GDY WIDZE JAK LOCHA ŻRE JAK ŚWINIA BEZ PRZERWY IDZIE TO TAKIE GRUBE, SADLO JEJ TSUNAMI ODSTAWIA A TA KOLEJNĄ ZAPIEKANKĘ 2METROWĄ WIPERTALA I ZEZA ROBI DO TEJ ZAPIEKANKI SWIATA BOZEGO NIE WIDZI POZA NIA JAK TO JEST ZE TE NAJGRUBSZE LOCHY ZAWSZE SA NAJBARDZIEJ GLODNE? NAPARZAJĄ SIĘ NA TE PAKI Z CZIPSAMI ZAPIEKANKI KEBABY HAMBURGERY FRYTKI PRZESTAC NIE MOGA TYLKO ZARCIE W TYCH PUSTYCH MAKOWACH I POWIEM WAM ZE JAK IDE DO BIEDRONKI I WIDZE JAK BABSZTYL WYKLADA Z KOSZYKA NA TAŚMEPAKE CZIPSOW TO NIE TYLKO ZE NIE ISTNIEJE ZE JEJ NIE TOLERUJE NIE ona jest juz na zawsze skonczona s k o n c z o n a

Gość nanajalak
kinusia male jest piekne, male zawsze mlodziej wygladaja, pamietaj!

Gość nanajalak
kingusia, male jest piekne i zawsze mlodo wyglada, pamietaj o tym atucie!

Gość pietruszkaaaddg
NAPARZAJĄ SIĘ NA TE PAKI Z CZIPSAMI ZAPIEKANKI KEBABY HAMBURGERY FRYTKI PRZESTAC NIE MOGA TYLKO ZARCIE W TYCH PUSTYCH MAKOWACH pogrążasz się ;] ale prowo. a faceci to co? nie jedza w mcdonaldsach? w kfc? dobra zalosny ten temat jak i autor. do szkoły po zeszysty! za 2 tyodnie szkoła! Biegusiem Januszku! Biegusiem!

a faceci to co? nie jedza w mcdonaldsach? w kfc? dobra zalosny ten temat jak i autor. do szkoły po zeszysty! za 2 tyodnie szkoła! Biegusiem Januszku! Biegusiem! prawdziwy mezczyzna potrafi sam sobie przygotowac pozywna strawe, ty mowisz o nastolatkach a nie o mezczyznach wiec pewnie masz mniej niz 20 lat :classic_cool:

prawdziwy facet moze jesc czipsy bo mu do twarzy , ma wieksze zapotrzebowanie na pozywną strawę i nie ma celulitu no i potem to strawi a babsko kiedy to niby straiw jak caly dzien sie opierdala na kafeteri . celulit rosnie doopsko rosnie facet zje czipsy dla towarzystwa, posmakuje jak kustosz, popije kulturalnie piwkiem a babsko wpier...dala dla samego wpi..er..dalania bo musi sama nie wie czemu takie sa baby - na kazde pytanie odpowiedz zaczyna sie od -nie wiem. no to kurva o czym my tu mowimy ze niby prowo? a niby w jakim sensie? prowo ze pisze ze to mnie w kooorvia? ze to moze byc nieprawda ze mnie to wkooorvia? tak? no to teraz sama sie pograzylas smierdzaca piczo

a i nie straszcie mnie tu szkolą bo przyebie wam mam zle wspomnienia teraz na szczescie mam niekonczoace sie wakacje musze tylko jaką ścierę zrekrutowac coby mi wlosy z dywanu zlizywała

Gość januszu z bRZydgoszczy
uśmiałam się. Powiedz mi, spotykasz się z kimś? :)

Gość Kkkatarrrssssss
Ja w ogóle nie toleruję niskich kobiet, choćby nie wiem jak była ładna i kobieca to od razu ją skreślam za wzrost.Dla mnie kobieta to minimum 170cm i koniec.Poniżej tego to dziewczyny mnie nie interesują, są dla mnie aseksualne.Kobieta powinna być szczupła, mieć ładne długie nogi i średni fajny biust.Sam mam 188cm, jestem świetnie zbudowany i przystojny więc wymagam.

Do kkkatarsss: Szczerze wątpie w tą twoją atrakcyjność, coś mi się wydaje że twarzowe masz słabe i tylko tobie się wydaje, że jest ok. Swoją drogą ciekawe że kobieta poniżej 170 cm wg ciebie jest aseksualna. 165 cm plus szpilki, trochę szersze biodra, zgrabna pupa, wcięcie w talii, spory biust, ładna buźka, dłuższe włosy i jak dalej uważasz, że jest aseksualna, to myślę że poważnie powinieneś się zastanowić nad swoją orientacją

po co sie spotykac, same lecą na mnie musze butem odganiac te śmierdziochy wybieram najlepsze okazy, klasyka gatunku mozna by rzec.

Gość ryygyrtetrtgr
W szpilkach to sobie może żarówki wkręcać Co z tego że ma 165 i ubierze szpilki? Takie głupie gadanie.Nie podobają mi się dziewczyny poniżej 170cm i koniec, dla mnie są aseksualne i tyle.Co do mojej atrakcyjności to mam bardzo duże powodzenie u kobiet.

Gość nienawidzeszwagirkiijuzzzzzzzz
AHA

Gość sajqooo
kobiety nie lubia..wrecz nienawidza egoistow..nio chyba ze maja nie za rowno pod sufitem:D:D

może u mało atrakcyjnych/mało wymagających kobiet masz powodzenie. może nie jesteś okropny,ale po prostu przeciętny i na tle dużej ilości nieatrakcyjnych mężczyzn wypadasz przyzwoicie, ale tylko dlatego, że nie mają lepszego 'mięska' na oku ;]

mój poprzedni wpis tyczył się wypowiedzi ryygyrtetrtgr oczywiśćie

ojezu mądralisnka sie znalazla. jak mowilem - zawsze musza miec ostatnie zdanie, swoja racje i koniec bo inaczej czuje sie niedowartosciowana guwno jej sie w jelitach gotuje chlopa na oczy nie widziala ale ona juz wie ze on nie jest przystojny' kooorva no sooooooooooory

Po pierwsze nie 'guwno', bo takie słowo w języku polskim nie funkcjonuje, po drugie od tego jest forum, żeby dyskutować i przedstawiać swoją opinię, więc twoje zarzuty, że 'chcę mieć ostatnie zdanie' jest bezpodstawne. Po trzecie nie powiedziałam, że wiem że nie jest przystojny, tylko tak przypuszczam. Po czwarte: statystycznie rzecz ujmując on jest ogromne prawdopodobieństw, że moje przypuszczenia są prawdziwe, ponieważ mimo że lubię polskich mężczyzn, no to nie ukrywajmy sporo jest nieurodziwych. Co nie znaczy, że nie ma w czegoś pięknego i urzekającego- żeby nie było

*w nich