Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy_

Kobiety ponizej 170cm ewentualnie 165cm nie istnieja dla mnie

Polecane posty

nie lubie tez naturalnych kobiet, wole jak jest umalowana i farbowane lwsy ma widac ze zadbana. rano moze nie wyglada ale w dzien przynajmniej te co sie nie farbuja i nie maluja wygladaja jakby ktos im rozgotowane g.owno na twarz wysmarował 24 godziny na dobe wiec wole mniejsze zło

oo Janusz teraz to mnie obraziles :P farbowalam wlosy ostatni raz rok temu, a makijazu praktycznie nie uzywam bo wydaje mi sie ze nie potrzebuje :P i nie uwazam zebym wygladala tak jak to opisales :D:D

nie toleruje tez jak babsko wylezie w klapkach i klapie takim klapiącym odglosem jakby jej pięta mlaskała rzygam jak baba ma takie suche ręce niby mloda ale ta skora na dloniach jest jaks taka sucha juz na widok - moglaby troche kremu do rak uzyc co nie rzygam jak ma zbyt blisko lub daleko osadzone oczy rzygam jak ma brud pod paznokciami rzygam jak ma uszy z miodem rzygam jak ma tluste smierdzace wlosy rzygam jak sie garbią babska albo brzuchy wypinaja do przodu rzygam jak ma babsko glos jak facet mutant niski albo skrzekliwy ze nie mozna sluchac albo taki nosowy jakby miala ciagle flegme rzygam jak jej jedzie z japy rzygam jak ma zolte zęby rzygam rzygam ryzgam wszedzie pelno takich nie toleruje nie istnieja dla mnie

Gość lunaty...q
chcesz kuwa misqe?? czy juz plywasz w wymiocinach:D

c.d. wymiotów rzygam jak babsko ma wąsa!!!!!!!!!!! no kurrva ale od wosku nic by sie jej nie stalo albo jak pojedycnze wlosy wychodza babsku z pypcia albo jakiej brodawki - moglaby se to przyciac blisko tej kurzajki a nie łazi z takim wąsem że nie moge opanowac drżenia dwunastnicy rzygam ohhhhh rzygam jak baba piernie nie nawidze bekania i pierdzenia - jak baba piernie albo bejnie automatycznie przestaje byc kobietą automatycznie i nieodwracalnie

Gość kochamaliny888
rzygaj rzygaj byles sie kiedys nie orzygał :-)moze jeszcze dodasz ze rzygarz na niepełnosprawnych.... i tak sądze ze jestes baba bo tak piszesz jak zazdrosna baba. dziękuje:-)

Gość podroze z maria
janusz daj swoje zdjęcie, bo po tym, jakie masz wymagania, to widzę musi być ideał z ciebie 🖐️ tylko, żebyśmy się nie przestraszyli :classic_cool:

Widzę,że uważne obserwujesz kobiety :D ale skoro większość jest taka obleśna to po co katujesz się ich widokiem? Ja nie przyglądam się tak dokładnie i nie wymiotuję na okrągło :D Zapomniałeś jeszcze dodać zaniedbanych pięt i żółtych pazurów :D coś czuję, że lista będzie długa hahaha :D aż Ci współczuję, nie męcz się już tak :D

Gość freed from desire
dla niego żadna kobieta nie istnieje 🖐️ janusz jest pedałem, woli chłopców :classic_cool:

jestem sfrustrowany toteż i wyrzyguje sie wam babiszony rzygam też jak babsko sie wymadrza zawsze musi miec swoje zdanie na koncu i agresywnie reaguje jak sie jej nawet drobna uwage zrobi. agresywnie! bo babsko jest swiete i nietykalne chocby nie wiem co, kurrrrrrna zgniotłbym takie rzucające sie jak wszy butem rzygam tez jak nie ma nic do powiedzenia ale napiertala 3 godziny o niczym, po h..uj ???? rzygam tez babami ktore nie maja wyksztalcenia te jeszcze bardziej napierttalaja o niczym i jeszcze dluzej i sa jeszcze bardziej agresywne wiecej pierdza bekaja i smierdza i szybciej cie udupią na ciąże bo im sie jakos szybko bachor zalęga w tych brzucholach rzygam tez jak sie mlode babsko rozkraczy w autobusie a stary dziadek nie ma gdzie usiasc ona nie ustapi bo kurna damula pie.rrrrrtolona rzygam tez komarami samice yebane

Gość kochamaliny888
wiedz januszka rzygaj na siebie do woli bo piszesz własnie o niczym:D

wow to ty normalny regularny debil jesteś, co zazdrośniku rzygasz jak kobieta dużo gada bo sam masz pewnie głos jak ciota i się nie odżywasz, rzygasz jak jest mądra bo pewnie ty jesteś głupi, rzygasz jak się wymądrza bo pewnie ty się wymądrzać nie potrafić, rzygasz jak młoda nie chce staremu ustąpić miejsca bo pewnie ty też dupy nie chcesz podnieść leniu ja rzygam na ciebie żegnaj matole

jak to o niczym jak to o niczym?????? to jest nic?? nic?? to jest wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze wiecej ale dla was to jest wlasnie nic bo co to dla was znaczy. wlasnie guwno i dlatego jest jak jest bo nic z tym nie robicie. tylko czekacie zeby na was robic smierdzace nieroby

żeby twoje żale miały większy sens zainwestuj najpierw w słownik :D ortograficzny oczywiście

Gość kochamaliny888
no własnie o niczym bo nie rozumiesz ze kazdy ma inny gust ktos woli umalowane laski a ktos nie umalowane.... ktos lubi wysokie a ktos inne niskie i po co to opisywac ze baba ma brud za paznokciem a co chłopy to czysciochy i nie maja weż daj spokuj bo nie powiem smiesznie to opisujesz i tylko z tego taki plus jest

nie udawaj ze znaqsz sie na ortografii mi sie nie chce dla was nic robic a juz na pewno nie szukac po slownikach co drugie slowo jak sie nie podobie to spadowa ciągac za jajca swojego fagasa, bo sie obijasz a potem zdziwiona ze zdradza cie z inna jak nie dajesz mu tego czego mu sie nalezy

może i przyznałabym ci rację...gdyby faceci w naszym kraju byli zadbani :D sorry, ale jak na nich patrzę to rzygam, rzygam, rzygam, więc wolę na nich nie patrzeć bo się boję, że dziadzisko jeszcze do mnie zagada. Żenada .

Gość sadasd
Janusz idz juz spac, zanudzasz buraku!

:D oczywiście,że się znam i przynajmniej nikt się nie przyczepi do moich postów pod tym względem. Moim facetem się nie interesuj bo za jaja to pewnie ciągniesz ty skoro kobiety są takie brzydkie to pewnie geje bardziej ci odpowiadają :D :D :D

Autorze, nie rozumiem Twojej sugestii. Ja mam 174/175, tak więc wysokie kobiety jak najbardziej istnieją.