Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radzio z mokotowa 30 i pol

Polscy mężczyźni i kobiety to porażka, brak stylu, smaku, klasy, indywidualności

Polecane posty

polskie kobiety: zacięte twarze, smutne, fatalny makijaż, źle dobrane ubrania, brak pomysłu na fryzurę, coraz częściej kałdun zamiast płaskiego brzucha, antypatyczny wygląd, odpychający, bez pasji polscy mężczyźni: tragedia totalna, 80 procent ma odstający brzuch, zero fajnego zapachu, fatalne ubrania, złej jakości, tragicznie dobrane (jeśli w ogóle dobrane), brudne zniszczone buty, brak jakiejkolwiek fryzury, pomieszanie z poplątaniem (krawat w paski koszula w kratę), zaniedbane paznokcie, smród, niechlujny sposób wysławiania się. polacy, jesteście łajnem. załamuję nad wami ręce, psy.

wiem, podobno w południowej rumunii jest gorzej

Gość matyjas zielony owoocowyj
e tam, chuja prawda, oczywiscie dużo syfiarzy jest ale powoli to się zmienia.

Gość oleeeeczkappii
a ty to kto Jacyków ?

mieszkalem kilka lat we wloszech, pod mediolanem. We włoszech jest odwrotnie: kobiety są zapuszczone, a faceci wymuskani. Ale w polsce zapuszczeni sa wszyscy, drażni mnie to.

nie nam zadnych jacykow (to pewnie gwaizda jakiejś telenoweli, a ja nie ogladam od dawna telewizji). uwazam,ze ktoś kto zarabia 1800 zł na reke powinien się umieć ubrać, a przede wszystkim umyc. mydło kosztuje 1 zł i wystarczy ma 3 miesiące najtańszy dezodornat to 4 zł ubrania można ładne kupić i świetnie dobrac w szmateksach (dużo dobrych kolorów). w konkluzji: jesli ktoś pracuje, a nie myje się i nie umie ubrac ze smakiem JEST DLA MNIE PSEM

Gość oleeeeczkappii
w mokotowie niezła speluna skoro znasz takich ludzi ;] zamiast wyżalać się tutaj powiedzz to tym osobom w twarz ;D

Gość kochamaliny888
jesli chodzi o moje zdanie to w Ameryce jest gorzej:) nie jest tak żle przeciez polskie dziewczyny najładniejsze są {więc idzie za tym takze styl i klasa, bo bez tego nie było by tej opini:-)}

w twarz nie wolno, bo będzie im przykro chcę zeby ludzie sami do tego doszli,obserwujac klase innych i swoje niechlujstwo

Gość Annabel Morriss
A Ty jesteś oczywiście wyjątkiem wśród wszystkich Polaków :)

Gość kochamaliny888
j

ja sie ubieram gustownie, równie dobrze się wysławiam i zachowuję. ubrania dobieram starannie, zarówno pod względem fasonu, koloru jak i kształtu.

Gość Annabel Morriss
Ale przyznaj, buractwo z Ciebie troszke wychodzi, skoro formułujesz takie osądy i wrzucasz wszystkich do jednego worka:)

Gość Annabel Morriss
Aaaa no i jeszcze koniecznie mi pokaż jak wygląda ten wzorzec.

Gość Annabel Morriss
*Wzorzec gustu

jem sraki

Gość gdzieichoceniasz?mynawybiegco.
a co oceniasz?wybieg czy ulice codziennol? to wtedy podyskutujemy z tobol podrzezco! ..codziennieniemusimy wprzeciwnienstwie do twoich kolezanek i kolegow niepolskich,mamy ciekawsze zajencia niz ,,pokazywanie,,sie a co?z czym masz problem?

Gość M. z Mokotowa...
A na jakiej ulicy mieszkasz Radziu? :)

Gość samotny-pan
Łatwo tak oceniać gdy mieszka się np. we Włoszech i ma się bogatych rodziców którzy na wszystko dają pieniądze i nie zna się realiów panujących w naszym kraju. Spróbuj zamieszkać w Polsce nie mając nic i pracując za stawki, które obowiązują utrzymując siebie i rodzinę. A tak swoją drogą jeśli jesteś polakiem to równocześnie sam się obraziłeś i też jesteś "łajnem" jak sam napisałeś. A jakiej narodowości są Twoi rodzice? Polacy ?