Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystian krakau

Skoro w sklepach jest tyle ubrań to dlaczego wszyscy ubierają sie tak samo?

Polecane posty

Gość krystian krakau

brak indywidualizmu?

Gość matyjas zielony owoocowyj
kupują to co kupują inni a nie to co modne boją się

Gość belerofront..
z tego samego powodu, z którego myslą i mówią to samo, obawa przed oryginalnością i własnym zdaniem z obawy przed wykluczeniem i krytyka ze strony innych wszystkowiedzących, ot i co :)

Gość tvims
Bo większość tych ciuchów to bardzo podobne szmaty :p ja się ubieram raczej sztampowo, bo po prostu nie chce mi się kombinować i tworzyć wymyślnego własnego stylu, idę na łatwiznę i kupuję to co się napatoczy i w czym dobrze wyglądam.

Gość matyjas zielony owoocowyj
belerofront, chyba rzeczywiscie cos w tym jest tvims, "dobrze wyglądam" - to twoje zdanie pewnie wygladasz na biegunkowy kał już ja znam takich ćwoków, co uwazaja ze wyglądają znośnie, a rzygać sie chce na ich widok

Gość tvims
matyjas zielony owoocowyj- a rzygaj sobie na zdrowie, mam nadzieję że mnie kiedyś spotkasz na ulicy i popsuję Ci dzień swym wyglądem, postaram się ze wszystkich sił!

Gość belerofront..
a jak widzę kolesia z postawionym kołnierzykiem w koszulce polo, to mam ochotę spawiować się na niego, pedalstwo z gejostwem (geje bez obrazy) wymieszane z tandeta i kiczem

Gość kochamaliny888
Ja się tak nie ubieram, tzn kupuje nie raz to co inni ale to w niewiedzy gdyz poprostu podoba mi się taki strój:-) ale gybym wiedziała ze pół miasta ma ta samą bluzke to nie kupiłabym jej:-) chodzby z tego powodu bo nie lubie jak ktos ma to samo co ja:D

Gość też nie lubię nosić tego co ws
Ja całe życie farbowałam się na rudo i nosiłam kurtki ze skóry, mam ich z 5, a teraz co druga laska ufarbowana na rudo i w kurtce ze sztucznej skóry, szlag mnie trafia :p aż zmieniłam kolor włosów na czekoladowy, ale skóry nie porzucę, może moda przejdzie ;)

Gość belerofront..
nie przejdzie, na jesień znowu skóra będzie w modzie :)