Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KtosCalkiemSamotny

samotność

Polecane posty

Gość KtosCalkiemSamotny

Dlaczego świat jest taki beznadziejny przeczytajcie moją historię... Mam 23 lata ciągle mi się w życiu nieukłada miałem dziewczynę kytórą bardzo dobrze traktowałem zawsze była na 1 miejscu dbałem o nią i kochałem ją a ona po długim związku zdradziłą mnie z jakimś starym facetem który był bogaty i mnie zostawiła dla niego od tego momentu mineło juz sporo czasu 2 lata a moje życie jest bezsensu nie potrafię żyć normalnie..... :( nie mogę znaleźć stałego związku chociarz tak bardzo tego pragnę bo świat jest chory jestem przystoiny nawet bardzo bo dużo dziewczyn mi to mówi praktycznie codziennie jakaś dziewczyna zwraca na to uwagę jestem romantyczny, nigdy bym niezdradził, skączyłem wyższe studia, pracuję, mam odłożone pieniądze na przyszłość, myślę poważnie o życiu, ale w tych czasach dziewczyny niechcą takich chłopaków a zależy im tylko na takich którzy charakteryzują się prostactwem i chamstwem :( dlaczego ....

Nieprawda ja wolę chłopaków takich jak to opisałeś i co z tego skoro jest ich mało a jak już są to zajęci.

Gość aaaasssiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa
A z jakiego miasta jestes>??

Świat nie kręci się jedynie wokół faceta i potrzeby posiadania go Może zajmij się swoimi pasjami, pracą, czymkolwiek

Gość Też samotna
Nie przejmuj się, ja też jestem samotna, jest mi ciężko, nie dawno rozpadł się mój 7 letni związek, nie umiem trafić na nikogo wartościowego. Przyciągam do siebie samych dziwnych facetów, jest dwóch na których mi zależy a żaden z nich nie będzie mój.

mówię Ci przejmować się nie ma czym, jeśli jest Ci to pisane to pewnie kogoś wartościowego znajdziesz, szkoda czasu i nerwów na rozpaczanie, no widzisz dziewczyny tak czasem mają że lecą na chamów. Tacy są dla nich pociągający

@KtosCalkiemSamotny Zastanów się dlaczego nie trafiasz na te dziewczyny ? Może wybierasz złe miejsca ? Jeśli masz już określony typ osobowości to zastanów się co ona (twoja przyszła wybrana) może robić, jak spędza czas i tam się pojaw. W internecie jest pełno dziewczyn, wiem że nie jest łatwo trafić na kogoś wartościowego - ale się da ! Znam kilka udanych związków z netu. Masz 23 lata, cierpliwość nie jest łatwa w tym wieku, ale musisz taki być i się nie poddawać.